reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

pietrucha będzie wszystko dobrze mocno w to wierze

madziarena tez mialam liczne ... i dotsałam urinal ... i żurowina dużo pić....

ja po dzisiejszej wizycie ważne że grzybiczki nie ma i mam zażywac 3 razy magnez dziennie poza tym połowkowe usg 5 czerwca .... wiec za 2 tygodnie może wkońcu sie dowiemy co u mnie mieszka gratuluje

aleksiel gratuluje synusia

reklama
Pietrucha: I ja się dołączam do trzymanych kciuków i dobrych słów :) Odpoczywaj i na pewno wszystko będzie dobrze...po to te krążki wymyślono, żeby działały i na pewno tak będzie :) Z resztą, swoja drogą, super, że takie rzeczy są :)Jestem z Tobą!!
Aaaa i gratuluje super Lekarza :)
Madziarena: Ja nie bardzo pomogę, bo się nie znam...najlepiej, jak najszybciej podpytać lekarza :)
Aleksiel: Gratuluję Syneczka :) Jak te nasze chłopaki Żony znajdą...skoro tu taka ich przewaga? :D

hej ja po wizycie sie melduje. sprawy przedstawiaja sie tak: dzidzia zdrowa, skrecona na maksa w czasie usg wszystkie mozliwe pozycje przyjela:-) wszystko u niej wporzadku, lekarz powiedzial, ze miedzy nogami takie byle co, to znaczy ze DZIEWCZYNKA:-):-):-) takze matki nie martwcie sie i synowa sie znajdzie wsrod pazdziernikowych panienek:-)
chciala bym wam przedstawic LIDIĘ
jak sie drapie po nosie lidia.jpg

Załączniki

• lidia.jpg
    lidia.jpg
    6,4 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
Osa, ale super! Wielkie gratulacje!!! Lidia - imię piękne. Nawet takie rozważałam, gdy będzie córa, ale jest intuicyjnie wyczuwany syneczek (prawodpodobnie Piotr). Haha, a mój gin skomentował "Coś tu wystaje... o, a tu mamy jajeczka, ale większa pewność będzie za kilka tygodni." :D

madziarenabakteriami w moczu bym się tak nie przejmowała bo w ciązy większość kobiet ma liczne. NATOMIAST jeśli chodzi o leukocyty...hmm nie masz aż takich wysokich jak dla mnie... ja miałam leukocytów 30-50 kazano mi zrobić posiew moczu. Hodowano bakterie 10dni i wyszła mi bakteria jakaś tam coli. Ogólnie po wyniku jak leukocyty były takie wysokie miałam wypić taką saszetke jednorazowo i od tego leukocyty zleciały na 10-20. no ale jako że mam tą bakterie coli to jestem na antybiotyku (zinnat) ale po to żeby zobić bariere bakterii i nie przedostała się do macicy. Po 10 dniach po antybiotyku mam tydzień przerwy i kolejny posiew i lekarka opwiedziała że najprawdopodobniej do końca ciązy będe tak robić że antybiotyk przerwa posiew i tak w kółk. Dlatego najlepiej zrób posiew.

oska gratulacje ślicznej i zdrowej dziewczynki :)

reklama
Aleksiel- gratulacje HOOT DOGA :) kolejny :p

Osa- No piękna Lidunia!! imie śliczne - mały Cheesburgerek- :) coś mi się zdaje że sie teraz dziołszki posypią- równowaga w przyrodzie musi byc!

Do góry