reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

Ach euro mnie nastroiło do zakupów :-) kupiłam 5 śpioszków z tej firmy Ewa Klucze czy jakoś tak :-) śliczne były takie..... jak przyjadą to zrobię foty :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tekila pochwal sie jak przyjda:)
Ladne maja ciuszki z tej firmy jak ktoras tu napisala to tez szukalam
Jaki rozm bralas?

Ja kupiłam na święta haha :D Jeszcze pół roku do Świąt, ale nie mogłam się powstrzymać :)
13443973_757550554387330_1295606766_n.jpg

Załączniki

• 13443973_757550554387330_1295606766_n.jpg
    13443973_757550554387330_1295606766_n.jpg
    67,2 KB · Wyświetleń: 399
Agica to i ja jestem do tyłu widzisz, skoro w testach znalazł. Tylko pytanie czy i testowany w tej pozycji.
Tekila ubranka od Ewy Klucze są fajne , dobrze się trzymają.
I nie pamiętam kto... fotelik po 9 latach niestety ok nie będzie. Na plastiki dają producenci ok 5 lat, jesli fotelik jest dobrze używany , to nieco dłużej. Ale tu mowa o nadmiernym nagrzewaniu i mrozach, a tego nie idzie uniknąć gdy fotel jest na stałe w aucie stojących pod chmurką. Mówię o fotelach od 9 kg dla jasności :)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

A ja oglądałam dziś dwa wózki i generalnie nie jestem zachwycona :-( sądziłam, że to będzie proste ale nie.... kurczę nie wiem czy to dlatego, że mam aż 160 wzrostu ale te wózki się ciężko pcha jak na mój gust :-\ w ogóle naprawdę trzeba samemu wszystko spróbować zrobić bo np. w jednym modelu średnio sięgałam nogą do hamulca i dziwnie chodził, w drugim amortyzatory jakieś takie... w jednym ten pokrowiec ciężko się zapinał bo trzeba było mocno go naciągać...oba modele firmy Adamex... w poniedziałek jadę do dużego sklepu oglądać inne...i Man nadzieję, że będzie l lepiej..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny w sumie po to jesteśmy na forum, żeby sobie pomagać.

Tekila ja dostałam dla Starszego jeden zestaw body i spodnie z Klucze i faktycznie piękne mają.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas w mieście były targi od piątku, dwie rzeczy 3 gratis było na Klucze, ale ja nic nie wybrałam... Wszystko takie kolorowe!! Za to wzięłam przescieradelko na przewijak 2 i 3 gratis, tak samo produkty z canpol i lovi wiec z canpola kupiłam sobie wkładki, nakładki na sutki i podkłady gratis. Ogólnie od wszystkiego -20 % wiec ceny suuuper, plus jakieś gratisy jak smoczus z lovi, myjka z Klucze itd itp.. ;)

reklama
Do góry