reklama
To trzeba poszukać wyników w testach by wiedzieć czy fotelik jest dobry bo sama opinia to też na nic się nie przydaJa tez nie jestem pewna, musze poszukać opini ludzi którzy je maja, a nie sprzedawców co zawsze zachwalają. Ja dopiero uczę sie jeździć wiec fotelik musi byc bardzo bezpieczny
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Agica:)
Fanka BB :)
Tak wlasnie maz znalazł ten fotelik, sprawdzając strony z testami fotelików, ja nigdy nie słyszałam o fotelikach rozkładanych dla 0+ mieliśmy jeden dla córy jak była starsza i mam nadzieje, ze bede go mogła użyć dla maluszka ale nie wiem czy nadal spełnia standardy. Przez te 9 lat wszystko sie tak pozmieniało! Foteliki z bazami, kosmiczne wózki i wanienki, 10 rodzaimateracy do łóżeczka no masakra! Zanim cos kupie to musze sie podszkolić, nawet ostatnio znalazłam "ruchome" smoczki do butelek coby dziecko miało wrażenie ze cyca ciągnie! No kompletna amatorka ze mnie znowu chyba powinnam mieć cześciej dzieci
Tola81
Na lezaco noworodka mozna w gondoli, nie w kazdej ale większości.
PerseaNigra
Wiecie co z tymi gadżetami to ochu...... można Ja mam dla młodej fotelik Joie Stages i nie wiem czy dla dzidziusia od razu takiego nie kupię, czy lepiej takie nosidełko. Taki mam w zestawie z wózkiem ale to było badziewie straszne.
Ann_
Ja mam maxi cosi cabriofix. Jedynie może bazę dokupimy bo mamy nowy samochód więc i isofix jest. Foteliki dla mnie jak najbardziej dobry i będę dopiero myślała o zmianie po roku jak u starszego.
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
PerseaNigra
Ten mój jest w sumie 0-25 ale no nie da się go wyciągnąć. Chyba, że pół roku będę woziła w tym badziewiu. A z drugiej strony to do 4 miesiąca bardzo mało z Anią jeździłam. Zakupy z tesco zamawiałam
Czuje dokładnie to.samoTak wlasnie maz znalazł ten fotelik, sprawdzając strony z testami fotelików, ja nigdy nie słyszałam o fotelikach rozkładanych dla 0+ mieliśmy jeden dla córy jak była starsza i mam nadzieje, ze bede go mogła użyć dla maluszka ale nie wiem czy nadal spełnia standardy. Przez te 9 lat wszystko sie tak pozmieniało! Foteliki z bazami, kosmiczne wózki i wanienki, 10 rodzaimateracy do łóżeczka no masakra! Zanim cos kupie to musze sie podszkolić, nawet ostatnio znalazłam "ruchome" smoczki do butelek coby dziecko miało wrażenie ze cyca ciągnie! No kompletna amatorka ze mnie znowu chyba powinnam mieć cześciej dzieci
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
betkaa88
Dla mnie to.wszystko wogole nowosc!!! Bo pierwsze dziecko, ja niewiem nic troche poczytam tu na bb to w necie to od kogos ale takie bajery sa nawet te butelki smoczki jak ktoras wyzej wspomniala..dobrze, ze Wy dziewczyny ktore maja juz dzieci ze cos przetestowalyscie i wiecie co wybrac albo co sie przyda...ale kiedys musi byc ten pierwszy raz ahhh...
reklama
PerseaNigra
Betka dwa lata temu bylam tak zielona jak ty. Teraz jestem troche bardziej niebieska ale i tak sporo gadzetow jest mi obcych. Np. nie mialam podgrzewacza do butelek, chusty, otulacza... Ale chyba nic na swiecie nie zastapi umiejetnosci psychicznego przygotowania sie na przyjscie dziecka. To jest niesamowite jak kilkukilogramowy czlowieczek przeprowadza rewolucje w zyciu