reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

To ja w tych chustoswirkach i kupię Sprzedam zamienię. Właśnie dziewczyny mają tam mega dużo tych chust :-o

Bellina ja chętnie zobaczę ta chuste.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja sobie nie wyobrażam chustowania .... nie dlatego że jestem anty czy coś ale po prostu przeraza mnie to owijania i wiązanie ... znając mnie i moje szczęście coś bym źle zrobiła i jeszcze by mi bobo wypadł .... dlatego się boje ...

Poproszę siostrę o fotki jak wróci i zmierzenie dł, bo to 5 chyba. Ann jesteś z tych szczupłych czy takich jak ja (góra ok. 42)?

Aria to się tylko wydaje trudne jak zobaczysz 4m szmaty. A proste jest ;) i ciężko by dziecko wypadło nawet z plecaka jak materiał do połowy pleców zjedzie ;) serio :)
Ale to wszystko od potrzeb zależy. Moja była hnb, wiec chusta ratowała.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Bellina ja raczej szczupła. Koleżanka mówiła właśnie źr dla mnie długość 4,2 rozmiar 5 :-)

Ja teraz muszę w chuscie bo będę miała dwulatka w domu i nie wiem jak miałabym ogarnąć chatę, bawić się z nim i jeszcze pilnować żeby śpiącego dziecka nie skrzywdzil ;-) No i spacery też dosyć mobilne są dwu latki. Nie dam rady biegać z wózkiem ;-)

A no to jak drobna to faktycznie, 5 na kieszonkę będzie ok ;)
Mam teraz to samo 2 latka w domku. Żłobkowa, ale na jakiś czas w domu zostanie. Więc na spacer chusta będzie wybawieniem.

Bellina a moglabybyc za krótka? To kto nosi te 3 m? ;-)
Mój skończy dwa lata na koniec września i ma właśnie zacząć przedszkole w październiku. Więc będę często wychodziła z domu, wózek będzie trochę wadzil.

Z tymi 3m no to różne są gusta ;) ja lubię długie ogony, podobają mi się. Ale mam też jedną chustę 3.2 m. Wiąże ja na plecach w rrr (nazwa wiązania )

reklama
Chciałam zalinkować to ogłoszenie siostry, bo wystawiła na FB, ale coś nie mogę.

Okazuje się, że to mimo rozmiaru 5 chusta o dł. 4.05m, a Elleville mają długie skosy, więc dla drobnej mamy na kieszonkę (moja siostra rozmiaru 36 motała), lub dla większej na kangurka (bardziej polecane wiązanie, ale trudniejsze dla niektórych).
Wrzucam zdjęcie, gdyby któraś była zainteresowana, to chusta nazywa się Ellevill Paisley Quatro i jest wystawiona na FB - grupa CHUSTY sprzedam / kupię / zamienię za 385 zł.
13320867_571116563066643_9098874451458913956_o.jpg

Załączniki

• 13320867_571116563066643_9098874451458913956_o.jpg
    13320867_571116563066643_9098874451458913956_o.jpg
    117,2 KB · Wyświetleń: 469
Do góry