reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

Ja jestem zakupoholikiem, a jak cos po promocji to nie nie odpuszcze haha. A do tego pracuje dla firmy Esprit, ktora rowniez produkuje ciuszki dla niemowlat.. Jak sie dowiem jakiej plci jest moje dziecko to mi hamulce puszcza :o

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ja póki co nie kupuje nic do momentu poznania płci. Mam wszystko po córce, wózek, łóżeczko i fotelik kupiliśmy unisex więc luzik. Nie odmowie sobie jakiś zakupów nawet jak będzie druga dziewczynka :)

Virtuti u mnie tak samo, tez mam wszystko po córce i unisex. Wózek mamy beżowy, wiec moze byc i dla chlopca. Ale spacerowke sobie chyba fundne nowa jak juz bedzie sie trzeba do niej przesiąść. Tylko wanienka bedzie nowa potrzebna bo wyrzucilam.

Pisalyscie o butelkach. Mialysmy Dr Brown's, czyszczenie klopotliwe, ale sprawdzily sie. Z Aventu akurat corka nie chciala pić.

Dla mnie przyda sie laktator elektroniczny bo mialam tylko reczny z Aventu.

Wesoła ja też miałam ręczny z Aventu i nawet jak się mało korzysta to uciążliwe tak cisnąć. Ten może sprzedam i kupię nowy elektryczny

A ja mialam reczny aventu i jak dla mnie porazka kupilam taki zwykly z pompka jak nasze mamy mialy i ten jak pociagnal to lecialo i lecialo ale teraz chyba kupie elektryczna madele mini

No ja wlasnie tez sie meczylam z tym ręcznym a pokarmu i tak duzo nie mialam. Tez chce teraz z medeli kupic. Mialam juz wtedy zamiar, mąż mnie jakos odwiodl od tego (wiadomo drogie sa) a ja go glupia posluchalam. A teraz i tak bede musiala kupic.

reklama
Do góry