reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

reklama
A ja jeszcze nic nie kuoiłam. Jakoś w tej ciazy boje sie kupowac za wczesnie po tym jak ost poroniłam , al;e dodam ,że w pierwszej to od razu wszystko kupowałam i nie myslałam nawet o tym ze cos moze pojsc nie tak i było ok. W duzej mierze nastawienie sie tez liczy. Ja poczekam az mi rzyganko przejdzie bo chyba przez to nie mam na nic ochoty.

Megg a mi juz przydalaby sie bo kregoslup mnie strasznie boli. A brzuszek tez juz spory. Do konca tyg musze zamówić.
Na zakupy dla dzidzi to mimo wszystko poczekam na płeć bo jak dla dziewczynki to ciuszki mam wszystkie.

mi dziś wysyłają to podusię kształt C także jutro pojutrze myślę, że dotrze zdam relację,czasem nie wiem jak mam spać na brzuchu lubiłam a już nie można:)

No to wesoła streszczaj się ;-) ja też nie mam nic dla dziecka ale póki nie znam płci to bez sensu jak dla mnie. I nic nie mam z ciuszków bo nie mam po kim bo moje rodzeństwo ma dzieci w podstawówce i gimnazjum z racji sporej różnicy między nami :-)

Beata ja cały czas na brzuchu. Lekarz mówił że sama poczuje moment kiedy już nie będę mogła. Póki co brzuch mały wiec korzystam.

to korzystaj póki możesz mi w ciągu 3 tyg tak się powiększył, że szok:)
ja niewytrzymałam wczoraj body kocyk kupiłam i skarpetki a też płci nie znam hehe;d

reklama
Do góry