reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

iwosz - niestety nie wiem - ale poszperaj na allegro lub w sklepach z takimi śliczniusimi maskotkami - zapomniałam nazwy:zawstydzona/y:

lolcia - dzięki, zajrzę do rossmana:-)

reklama
taaaa.... buszując po Allegro w poszukiwaniu prezentu znalazłam farbki do malowania na szkle (tzn. na folii, którą potem można nalepiać na szkle) i .... kupiłam dla siebie :sorry2: - no, może podzielę się z młodym jak będzie sie bardzo awanturował :-D

No wlasnie lolcia tez myslalam o takim zestawie garnkow dla Jaska bo jak idziemy do kuzynki to on sie tylko tym u niej bawi.
Myslalam jeszcze o garazu i drodze dla autek z Wadera-bo Jas uwielbia male autka, albo o farmie tej z little people bo Malemu bardzo podobaja sie te zestawy. Sanki Jas juz ma , dostal na zeszle swieta, ale ze sniegu bylo jak na lekarstwo to cala zime staly w kacie:-(

A na codzien Jas bawi sie np. przesypujac makaron i kasze z jednego pojemnika do drugiego, ostatnio lepilismy z plasteliny-tzn. Jas przyklejal kawalki na kartke a potem je probowal odlepic a dzisiaj malowalismy po raz pierwszy farbami-najpierw malowalismy liscia a potem odbijalismy go na kartce papieru i malemu sie podobalo-ale przebojem jednak bylo maczanie pedzelka w kubeczku z woda:-)

lolcia dobry pomysl z ta kuchnia............swoja droga kacper tez ma wielkie pudlo resorakow-wiec wiem co znaczy zbierac te autka:tak:
u nas hitem ciagle jednak-koparki i traktory-zadnym innym autkiem sie nie bawi juz od dluzszego czasu

na gwiazdke dostanie chyba taka duza koparke do jezdzenia albo traktor i zestaw boba budowniczego-to na dzien dzisiejszy

tez myslalam oststnio o farbkach i plastelinie-w pt mam wolne to cos pokombinujemy

reklama
Do góry