reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

reklama
ooo Sylwia zestaw Boba brzmi interesująco, masz jakiegoś linka może?
Ja sie też zastanawiam nad kolejką Tomka (tego z bajki "tomek i przyjaciele") bo ostatnio wzbudza wiele entuzjazmu u Matusia.
Mateusz też uwielbia koparki i traktory, ale najlepiej takie małe jak resoraki bo najlepiej się nimi bawi.
Z dużych aut uwielbia swoje na akumulator, które mu kupiliśmy na imieniny. Kilka razy dziennie w nie włazi, włącza muzykę i czasem lubi żeby go powozić po mieszkaniu, ale tu za bardzo miejsca nie ma, więc wycieczki są krótkie, a na dworze już pogoda nie bardzo na takie przejażdżki:no:

przebojem jednak bylo maczanie pedzelka w kubeczku z woda:-)

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: dokładnie u nas też!!!!

dopiero za kolejnym razem spodobało się maczanie pędzelka w farbce i malowanie

a ja wczoraj nie wytrzymałam i po powrocie z pracy i obiedzie wieczorkiem wzięłam Maksa do sklepu i kupiłam mu ciastolinę z wyciskarką (taką najprostszą) - efekt: Maks poszedł spać o 21:30 i pudełko z ciastoliną musiał stać w łazience i "patrzeć" jak Maks sie kąpie:-D:-D:-D:-D

zabawa ciastoliną była przednia - gniecenie, krojenie plastikowym nożem i wyciskanie - SUPER!!!:-)

u nas wsrod bajek hitem numer jeden "kaczor donald" i kwaczeopowiesci
jak slyszy zaczynajaca sie bajke i ta piosenke "raz na wozie... kaczki oooo" to skacze i promieniuje radoscia
a jak bajki nie ma to chodzi po domu i spiewa "kaczki oooo"

U nas króluje Clifford i bracia Koala, oraz piosenki minimini.....:tak::tak:ale jak bylismy w sobote u znajomych którzy maja pieska ...Antek tak krzyczał i piszczał z radości ...biegał z tym pieskiem rzucał mu piłeczkę....i w głos sie śmial acha i jedli razem paluszki ..raz Antek raz Garet...:tak::-D;-):-):rofl2::rofl2:

A ja kiedyś, zaraz po urodzeniu Karoli kupiłam zestaw płyt edukacyjnych (10 płyt) o częściach ciała, o literkach, liczbach, porach roku...

Mini mini jest zatem w odstawce, płyty TSI (trzy-od liczb) królują

reklama
U nas Laa Laaa rzadzi i jeszcze zestaw filmow Baby Einstein -a najulubienszy to ten On the Go- bo tam sa pojazdy i Jas moze ogladac go w kolko. Lubi tez Thomasa ( Tomka) i nawet ma zestaw tych malych pociagow z serii Take along , etap Boba jeszcze przed nami , chociaz ksiazeczki z bobem baaardzo lubi a najbardziej Koparke.

Do góry