reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

reklama
ooo Sylwia zestaw Boba brzmi interesująco, masz jakiegoś linka może?
Ja sie też zastanawiam nad kolejką Tomka (tego z bajki "tomek i przyjaciele") bo ostatnio wzbudza wiele entuzjazmu u Matusia.
Mateusz też uwielbia koparki i traktory, ale najlepiej takie małe jak resoraki bo najlepiej się nimi bawi.
Z dużych aut uwielbia swoje na akumulator, które mu kupiliśmy na imieniny. Kilka razy dziennie w nie włazi, włącza muzykę i czasem lubi żeby go powozić po mieszkaniu, ale tu za bardzo miejsca nie ma, więc wycieczki są krótkie, a na dworze już pogoda nie bardzo na takie przejażdżki:no:

przebojem jednak bylo maczanie pedzelka w kubeczku z woda:-)

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: dokładnie u nas też!!!!

dopiero za kolejnym razem spodobało się maczanie pędzelka w farbce i malowanie

a ja wczoraj nie wytrzymałam i po powrocie z pracy i obiedzie wieczorkiem wzięłam Maksa do sklepu i kupiłam mu ciastolinę z wyciskarką (taką najprostszą) - efekt: Maks poszedł spać o 21:30 i pudełko z ciastoliną musiał stać w łazience i "patrzeć" jak Maks sie kąpie:-D:-D:-D:-D

zabawa ciastoliną była przednia - gniecenie, krojenie plastikowym nożem i wyciskanie - SUPER!!!:-)

u nas wsrod bajek hitem numer jeden "kaczor donald" i kwaczeopowiesci
jak slyszy zaczynajaca sie bajke i ta piosenke "raz na wozie... kaczki oooo" to skacze i promieniuje radoscia
a jak bajki nie ma to chodzi po domu i spiewa "kaczki oooo"

U nas króluje Clifford i bracia Koala, oraz piosenki minimini.....:tak::tak:ale jak bylismy w sobote u znajomych którzy maja pieska ...Antek tak krzyczał i piszczał z radości ...biegał z tym pieskiem rzucał mu piłeczkę....i w głos sie śmial acha i jedli razem paluszki ..raz Antek raz Garet...:tak::-D;-):-):rofl2::rofl2:

A ja kiedyś, zaraz po urodzeniu Karoli kupiłam zestaw płyt edukacyjnych (10 płyt) o częściach ciała, o literkach, liczbach, porach roku...

Mini mini jest zatem w odstawce, płyty TSI (trzy-od liczb) królują

reklama
U nas Laa Laaa rzadzi i jeszcze zestaw filmow Baby Einstein -a najulubienszy to ten On the Go- bo tam sa pojazdy i Jas moze ogladac go w kolko. Lubi tez Thomasa ( Tomka) i nawet ma zestaw tych malych pociagow z serii Take along , etap Boba jeszcze przed nami , chociaz ksiazeczki z bobem baaardzo lubi a najbardziej Koparke.

Do góry