reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

u nas hitem jest wszystko co ma kolka :-D auta, wozki, talerzyki itp. wszytko co moze sluzyc jako auto lub kierownica, no i jeszcze pisanie olowkiem (gdzie sie tylko da) :shocked2: ;-)

reklama
u nas na topie lala + wózeczek oraz ...
zestaw sprzątaczki:dull: Agata biega po domu i zamiata dosłownie wszystko... męczy mnie żebym do wiaderka nalała wody... już widzę połączenie Agata+woda+mop:cool2:
Osinko moj Jasiek tak mopowal podloge ( pomagal mamie) ze z zapalu wylal na parkiet cale wiadro wody i popodnosilo parkiet w niektorych miejscach mimo natychmiastowej akcji osuszania...
U nas na topie zestaw little people z serii male krolestwo- z katapulta-przeboj to konik do ktorego mozna doczepic powoz a na grzbiet wczepic mu chlopczyka-Jas bawi sie tylko tym.

felqua - kiedyś tak chciałam ochronić wiaderko z wodą przed Agatką, że postawiłam je na wersalce - wydawało mi się, że poza zasięgiem łapek mojej córki... myliłam się!!!
Agatka wylała wodę na wersalkę, na panele, sama była mokrusieńka, ale zadowolona :-D
nie wiedziałam co ratować - wersalkę, panele czy Agatę :-D:-D:-D:-D

w końcu w pierwszej kolejności panele ratowałam, a i tak gdzieś woda podochodziła i w kilku miejscach lekko wystają (pod wersalką) :cool2:

Briankowi ostatnio podobaja sie ruszajace maskotki i chyba mu taka sprawie na mikolaja:-)a wy juz zastanawiacie sie nad tymi prezentami?

Maggusia - ja w tym roku postanowiłam że wczesniej prezenty zaczne kupowac...bo potem wszystko na ostatnia chwile jest robione i zawsze człowiek przepłaca i kupuje na siłe ...aby kupic:-(

co do prezentu dla Antosia myśle nad jakimiś fajnymi edukacyjny klockami i autkami :tak::-D

na mikołajki emi będzie uczestniczyła w imprezce organizowanej przez mamy z uk :tak:wiec myślę ze tyle rozrywek wystarczy a po choinkę to swoja droga jeszcze nie wiem co może sanki :tak:

reklama
Do góry