reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

Wypatrzyłam dziś w "Biedronce" zestawy do samodzielnego malowania, tzn. gipsowa część + farbki i pędzelek. Do wyboru była ramka na zdjęcię, świnka-skarbonka i kubeczek na przybory - za 6,99 :-)

Kupiłam Szymkowi świnkę, jako że od dłuższego czasu zawzięcie zbiera PINIĄGI :-D Do tej pory gromadził je w hipopotamie, bo nigdzie nie mogłam dostać świnki :angry:

Zabawę z malowaniem świneczki miał nie z tej ziemi, ja nie pomagałam mu wcale, a jedynie w niektórych miejscach pokazałam, że są jeszcze niepomalowane. Na koniec dorysowałam oczka, nos i uśmiech.
Niestety świnka jest gipsowa, więc pomalowana samymi farbami nieco się "kurzy". Polecam spryskać ją fiksatywą ub lakierem matowym.

Chyba dokupię mu dwie ramki na foto - niech je sam ozdobi i będą jak znalazł na jego zdjęcia.

Foto z malowania świnki wrzucę wieczorkiem na Szymowego bloga.

reklama
Do góry