reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

Karolkaz fajne te cymbalki widze ze masz muzykalnego synka wiec wiitaj w klubie moj maly tez muzykalny np zamiast bajek oglada MTV VIVE itd:-)

Kasiulla Matulla fajny pomysl z sankami napewno mala sie ucieszy:tak:tylko ze w uk sniegu raczej nie ma:-(

reklama
a ja nie mam pojęcia co młodemu zakupić na mikołajki i na gwiazdkę :szok:
dla reszty prezenty zaczynam zamawiać w listopadzie :tak:, a moja siostra prezent na mikołajki już dostała bo nie mogłam się doczekać aby zobaczyć jej minę :sorry2: (oczywiście ona też już chciała dostać prezent)

iwosz - ciekawe co jej dałaś???:-D

a ja pomysłów na prezent dla Maksa mam aż za dużo - bo my biedakowi ostatnio, tzn. z pół roku, nic nie kupowaliśmy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: - no farbki jedynie i znikopis

podrzucam kilka: konik bujany, klocki lego duplo, ciastolinowe wyciskarki,

a Maks obecnie najlepiej bawi się:
ubraniami - ostatnio rekord założył na siebie 3 pary spodni i jeden kalosz i w tym chodził
garnkami - wkłąda mniejsze w większe
gotując - rozbija jaja, miesza ciasto, próbuje, soli, przekłada skłądniki łyżeczką z jednej miski do drugiej itp

Koga kup mu kuchnię do zabawy, taką z naczyniami i warzywami.
Mateusz ma taki zestaw tylko bez kuchni i gotuje, że aż prawie para leci z tych jego obiadków:-D
Mateusz prawdopodobnie dostanie jakieś resoraki bo najlepiej się nimi bawi.
Zresztą on ma już około 50 takich małych samochodzików, a w sumie wszystkich to dwa takie pudła z Ikei na kółkach:szok:Ale bawi się wszystkimi więc wieczorem pobojowisko w domu mamy:cool2:
Ja już troche oglądam na allegro zabawki bo mamy w sumie z Mateuszem 5 dzieci do obkupienia.
A pomysłów brak.

Koga - teraz to taką fajną torbę, nic tak naprawdę super oryginalnego; za to na Gwiazdkę muszę wymyślić coś z łosiem...hm... póki co pomysłów mi brak... na pewno dostanie koszulkę "super cioci", może z tyłu poproszę aby nakleili łosia :baffled:

ta cistolinowa wyciskarka to coś fajnego?? ja się zastanawiałam ostatnio nad plasteliną...
Krzymek też polubił gotowanie - ostatnio robił z babcią pizzę (tzn najpierw mieszał nadzienie a potem wyjadał palcami :-D) - ciasto też mieszał...
jak tylko widzi,że ktoś się zabiera za gotowanie to podbiega do blatu, krzyczy "Siadaaaa!!!!" , albo wdrapuje się na taboret i "gotuje z tym kimś :cool:

iwosz - moja bratowa ma boski!!! termofor w kształcie łosia - taki puchaty jak maskotka z rogami - a w dupce jest otówr do wlania gorącej wody:-D:-D:-D

i do tego skarpety ciepłe wełniane z łosiami:-)

lolcia - a ja myślałam, że Maks ma dużo autek - bo chyba z 15:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

trochę mi głupio kupować kuchnię chłopcu:baffled:, ale coś czuję, żeby się nią bawił:sorry2:

reklama
Koga Mateusz ma w tym zestawie taką mała kuchnię, na dwa palniki, natomiast powiem Ci szczerze, że jak moja sis chciała oddać Mateuszowi po swojej córce taką dużą to ja na to: taka kuchnia? dla chłopaka? no co Ty?:-D
A tą małą chowam do pudełka i jej nie widać:cool2:.
A zestaw zakupiony był w Rossmannie. Ma 100 elementów i są w nim: frytki, parówki, różne warzywa, jajko sadzone, garnki, patelnia, sztućce, filiżanki.
Nawet kurczak:blink:
Moje dziecko jak zaczyna się tym bawić to wysypuje na siebie całą zawartość pudełka i zaczyna gotować

Do góry