reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki te polecane i odradzane

Dzięki za Wasze rady. Raczej nie kupię żadnego teraz. Bo faktycznie ten co Maja ma taki z daszkiem jak Bubbles, na razie że jej wystarczy, a ten biegowy kupimy później i nie jak wcześniej myślałam drewniany, tylko z regulowanym siedziskiem. Dzięki wielkie. Tylko nadal mam problem z zajączkowym prezentem...

reklama
Matusia - dla Zośki kupimy rowerek biegowy własnie z regulacją wysokości siodełka i z hamulcem. Nie wiem, czy w tym roku załapie o co chodzi, może na jesień, ale chcemy kupic już teraz jakąś używkę na allegro, niektóre są w stanie niemal idealnym. Nowe są dla nas za drogie. Ale na teraz kupimy trzykołową hulajnogę, nawet w domu Zochna będzie mogła się nią bawić - może to dobry pomysł na zajączka?? ;-)

zamówiłam taką:
http://allegro.pl/hit-dziecienca-hulajnoga-trojkolowa-gra-i-swieci-i3083132505.html

Ostatnia edycja:
Kupiłam Mai kuchnię jednak. To juz na imieniny i na urodziny będzie. Pewnie coś dokupię na urodziny, ale już w rozsądnej cenie. Mam nadzieję że plastikowe garnki zainteresują Ją tak samo jak prawdziwe.

Olo ma taki rowerek
ROWEREK BIEGOWY BAJTEK PRODUKT POLSKI DREWNO (3136031654) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

już na nim popyla(po domu nie po sniegu:D), drewniane także mają regulację.Patrzcie na wagę nie na bajery, bo dla dzieciaka 5 kg a 3kg to naprawdę różnica. Najlepiej wsadzić dziecko na taki rowerek w sklepie, no albo chociaż wybierać ten z najniższym siedzeniem(wiem ,ze są regulowane, ale różnica pomiędzy modelami sięga nawet 6cm w najniższej pozycji) Te od 3 lat jak oglądałam w sklepie są wielkie.
Nie łudzę się ,że to rowerek na lata, on jest na ten rok, może na następny i to wszystko.
Taki z rączką(coś jak wkleiła Bubbles), do prowadzania mamy z tamtego roku,Oluś lubi nim jeździć no ale to zupełnie inna bajka, na biegowym sam popyla.
a jak już kupicie rowerek to dokupcie do kompletu porządny kask, najlepiej w sklepie sportowym, szkoda żeby dzieciak miał wstrząs mózgu ;-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny
My też mamy już rowerek biegowy i młody super sobie radzi:) Na wiosnę o ile przyjdzie będzie śmigał, to nasze cudo Tuptup rowerki biegowe, też ma regulowane siedzisko:)
Mamy też ten rowerek z daszkiem, smart trike 4 w 1, z tamtego roku:) W tym roku też pewnie będziemy korzystać, ale Jaśkowi podoba się biegowy. Teraz tylko tak jak pisze Jaipur zainwestujemy w dobry kask:)

Do góry