reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

My tez trzymamy kciuki za Was Kasiu.
Tez staram sie stosowac rozne podchody aby naklonic Jaska do cwiczen- glownie wyglupiam sie i maly mysli ze to swietna zabawa-np. przy podciaganiu na boczku- udaje ze Jas jest taki ciezki ze nie moge go uniesc- sapie przy tym-i Jas jest caly uhahahany-tak ze nawet nie zauwaza ze cwiczy. Co do spotkan z rehabilitantem- to Maly jest dosc pogodnym dzieckiem - takze na poczatku wszystko jest ok, dopiero potem zaczyna podnosic wrzask- najgorsze ze pory spotkan akurat wypadaja w okolicch Jaskowej drzemki.

reklama
Pytio- my mamy taka tablice z fisher price- jest swietna- ma duzo pokretel i zajmuje malego na dlugo-przesle ci zdjecie na maila.

kasiu: to dla was trojga cos nowego, wy wiecie dlaczego Piotrus musi cwiczyc, on sam nie wie dlatego teraz sie sprzeciwia. musi sie przyzwyczaic. jestem dobrej myli, bo Piotrus to swietny chlopak i na pewno sobie z tym da rade!:tak: ;-)

Dziewczyny nie wiem jak u was, ale tu w Carrefourach ogromna promocja na zabawki m.in. fisher price. Np. Szczeniaczek uczniaczek w promocji za 94 zł :szok::szok::szok::szok:
polecam :)
jeśli będziecie miały jakieś sygnałały o zabawkach na promocji to bardzo proszę o namiary ;)

wiecie co? moja Agatka jest chyba bojaźliwa...

mała dostała od mojej siostry zabawki do kąpieli, przedwczoraj daliśmy jej kaczuszkę do wody - płakała, wczoraj znowu próbowałam ją zainteeresować zabawką - zaczęła strasznie płakać i się trząść, aż się przestraszyłam :-(
musiałam ją szybko wyciągać z wanienki i tulić taką mokrą, bo nie dała się położyć, strasznie płakała, chyba wyrzucę te zabawki

Osinko, miałam podobny problem, tzn. Filip ma taką zabawkę w kształcie skrzypiec z kilkoma przyciskami, które grały melodyjki, bardzo ją lubi, gra na niej ślicznie :) Ostatnio teściowa kupiła mu podobną, w kształcie krowy, gra melodyjkę, a podczas melodii parę razy muczy krowa :) Filip kiedy tylko ją usłyszał - wielki ryyyyyyyk. Usunęliśmy ją zatem z zestawu zabawek. Po jakimś czasie próbowaliśmy go z nią oswoić. Niby teraz na jej widok już się nie krzywi, ale żeby ją jakoś specjlanie lubił to nie powiem.

reklama
są zabawki których dzieciaczki się boją. U nas tez jest taka jedna. A nawet jak w wiatraczek sie dmuchnie to sie boi :) za to kaczuszki w kąpieli są rewelacyjne

Do góry