reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

tez sie z tobą mokatte zgadzam producenci takie pieniadze wydaja na kampanie reklamowe ze szok.....zeby tylko ludzi zachecici im wepchnąć te swoje buble ze tak powiem .....i kase zbierac...wrrrrrrrrrrrrr
oczywiscie nie wszyscy ale bardzo czesto sie to zdarza...:(:(

reklama
Pytio- my mamy taka tablice z fisher price- jest swietna- ma duzo pokretel i zajmuje malego na dlugo-przesle ci zdjecie na maila.

Będę wdzięczna. Może wkleisz tutaj link albo zdjęcie, może więcej osób się skusi?
My dzisiaj wymyśliliśmy, że kupimy Jasiowi pod choinkę pierwsze sanki, takie drewniane, z oparciem, będzie łatwiej ciągnąć po ośnieżonych dróżkach, niż pchać wózek :)

hmmmm ..... dziś były MOJE urodziny, w związku z czym kupiłam Maksowi straż pożarną:-D , moja mama kupiła mu lokomotywę:-D :-D , a moja ciocia kotka przytulankę:-D :-D :-D ....

ech Maks był przeszczęśliwy, dziadkowie wyrywali go sobie z rąk, no i udało mu się dorawać bitą śmietanę z tortu:-)

co do sraszących zabawek - Maks boi się takiego śpiewającego budzika ze zwierzątkami

hmmmm ..... dziś były MOJE urodziny, w związku z czym kupiłam Maksowi straż pożarną:-D , moja mama kupiła mu lokomotywę:-D :-D , a moja ciocia kotka przytulankę:-D :-D :-D ....

ech Maks był przeszczęśliwy, dziadkowie wyrywali go sobie z rąk, no i udało mu się dorawać bitą śmietanę z tortu:-)

co do sraszących zabawek - Maks boi się takiego śpiewającego budzika ze zwierzątkami

koga wszystkiego naj. naj...... i czego sobie tylko zyczysz:-) :-) z okazjii urodzin...
a swoją drogą to jak dobrze ma twoj Maks......nawet z okazji mamusi urodzin dostaje prezenty hihihi..............a mamusia dostała coś????:-) :-) .czy wszystko na konto Maksa??;-) ;-) :-)

reklama
Do góry