reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

Kuba też ma swoje ulubione zabawki i takie których nie lubi a na widok wiatraczka dostawał nerwicy .
Jak dmuchałam w niego i zaczynał się kręcić to Kuba w ryk tylko taki ryk ze złości a jak wiatraczek wpadł Kubie w ręce to siwy dym szarpał nim we wszystkie strony. Nie wiem dlaczego przecież wiatraczek nie wydaje dźwięków ......... a był taki ładny złoto czerwony mamusia chciała dziecku urozmaicić spacerki a dziecko dostało furiii ;-)

reklama
Kamil też lubi kaczuszki w wanience ale jak już jest po kąpieli to trzeba je brać i chować bo płacz- ???? zrozum człowieku dlaczego. Furrorę robi mop i miotła aż się trzęsie do nich natomiast boi sę odkurzacza.:tak:

Brian dzis dostal chodzik od cioci i jest przeszczesliwy!:)na dodatek sam sobie go wybral poniewaz bylismy w sklepie i posadzilam go na takie autko ale nie bardzo mu sie podobalo pozniej na chodzik jeden i drugi i wyobrazcie sobie ze tylko chcial byc na tym pierwszym i musialam ten wziasc ktory sie mu najbardziej podobal:)

a ja się zastanawiam nad huśtawką-skoczkiem, bo Kubas bardzo lubi sobie posprężynować na nóżkach, a ja już nie mam sily trzymać tego kloca pod paszki... nie wiem tylko czy to zdrowe dla kregosłupa, bo Misiek jeszcze ma wątłe nóżki, ale z drugiej strony - przeciez nie będę trzymać go w tym godzinami...
wydaje mi się, że gdzieś pisałyscie o takim skoczku, ale nie mogę znaleźć

Juana wiesz ja mysle ze jakby cos zle wplywalo na nasze dzieciaczki to byloby to wycofane z produkcji.Tyle sie mowi ze np chodziki czy skoczki nie dobre sa a u mnie wiekszosc rodziny sie w tym bawila i wszytsko jest ok.Po za tym dziecka dlugo w tym nie trzyma sie:)

reklama
Maggusia- też chciałabym w to wierzyć...ale jak się czyta co jest np. w jedzeniu, zabawkach itp. to aż głowa boli...:szok:
Niedawno był artykuł na BB, że niektóre wózki są produkowane z toksycznych materiałów....
A dla przemysłu dzidziuś=zysk. Dlatego niektórzy sprzedawcy zrobią wszystko żeby swój produkt sprzedać.

Do góry