reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

u nas tez na topie sa piloty i komorki :))) ostatnio kupilam Zuzi mate z puzzli i bardzo sie jej spodobaly bo gryzie je niemilosiernie...
aha komputer i klawiatura tez jest najlepsza do stukania :)))

reklama
hahaha u nas to samo! :) Agata wali w klawisze jak wściekła :)
my też naszej córce kupujemy laptopa pod choinkę albo mój mąż odda jej swojego, bo coś w nim nawala, (mąż planuje kupic sobie nowego laptopa)

osinka tak sobie mysle....jakie to juz zabawki nasze dzieci w tym wieku dostaja;-) .....a co bedzie pozniej hihihi..................

Ja ostatnio ogladalam w sklepie klockowego krokodyla fisher price pisze tam ze od 6 miesiaca ale nie wydaje mi sie zeby tak sobie sprawnie tam malec juz w takim wieku wkladal klocuszki wiec chyba jeszcze sie wstrzymam z zakupem jego:happy:
No a na innych stronach internetowych pisze ze od 12 miesiecy.
Czy ktos z was posiada ta zabawke:confused:

Maggusia:my klocki nabyliśmy. Piotrek lubi je ogryzać i ciepać nimi.jak przy okazji w coś trafi to ma dużo radochy. takeigo ustrojstwa to nie widziałam na klocki. oglądałm ciut inne.

my zamówiliśmy ciuchię i pianinko z chicco oraz 3 duże klocki fishera. zobaczymy co z tego będzie.
na razie hiciorem jest moja komórka - ogryzana conajmniej dwa razy na dzień oraz dwustronna zabawka z tiny.

u nas hitem jest wyciąganie zabawek z koszyka wiklinowego.

Wkładam tam zabawki Karoli, a ona je wyjmuje, każdą się trochę pobawi, poogląda... Zajmuje jej ta zabawa koło 0,5 godziny. Jest zachwycona swoimi zabawkami i bardzo fajnie wygląda, jak zastanawia się którą wyjąć :-)

Kaska 76 wlasnie klocki tez ma jakies z lustrami blyszczacymi papierkami rysunkami i kolorowymi szkielkami oczywiscie bawi sie nimi maly ale myslalam o czyms takim co bedzie sie ruszac i przyciagnie wieksza jego uwage a nie tylko na chwilke:happy:
Co do komorek to u nas tez gryzie hehe:tak:
I uwielbia butelki plastikowe.

KingaP to extra masz ze tak Karola sie bawi bo Brian ma gumowe kolo ktore gra szelesci brzeczy i w srodku jest mata z wielka osmiornica wkladam mu tam pelno zabawek ale jakos kopie w to kolo ostatnio ze mu ciasno i chyba jak zacznie siedziec dopiero sie pobawi nim a teraz to naprawde marudny jest i prawie niczym nie chce sie bawic:-)

Kubas miał takiego miekkiego klocka z Canpola, z taką jakby ceratą na wierzchu, niby bezpieczny i przeznaczony dla niemowląt... no i uwielbiał go gryźć oczywiście, i raz jak się nim bawił, to odleciał cały kawał tej ceraty i Kubas go włożył sobie prawie cały do buzi! byłam akurat odwrócona do niego tyłem, nieźle sie przestraszyłam, jak to zobaczyłam! mógł to połknąć i strach pomysleć co mogłoby sie jeszcze stać, gdybym tego nie zauważyła... trzeba okropnie uwazać i mieć oczy dookoła głowy

reklama
u nas zabawek cla masa a i tak Selinka najlepirej sie bawi wyciagajac plyty z polki na podlodze i rozwala je po calym pokoju :-D
ja zastanawiam sie nad jakas zabawka ktora gra , ma swiatelka i mozna przy niej sobie siedziec i sie bawic , czy ktos moze ma taka zabawke :confused:

Jak na razie znalazlam z chicco pomoc przy chodzeniu bardzo fajna zabawka, ale jeszcze musimy z nia poczekac.

Do góry