reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

nasz tez jest domowa i do 28kilo Maggusia zobacz sobie na allegro sa takie huśtawki tam, zapoznasz sie z cenami
chcialam wkleic ci link ale nie moge
wiem ktos moze dlaczego???

reklama
Aha dzieki dziewczyny to takie hustawki o ktorych ja mysle i ostatnio ogladalam tylko zastanawiam sie czy dzieciak w tym posiedzi no bo jak zacznie pelzac to wszytsko bedzie go interesowac a z drugiej strony to fajna jest do lulania:-)no i zamiast lezaczka bo chyba lezaczki to pojda niedlugo w odstawke co:confused:ja np mam lezaczek fisher price do 6mc.

Kasiula Matula hehe tak mi sie zdawalo ze ci sie mylnelo z tymi kg:tak:

Emcia u nas kosztuja 50F(do 11kg) i 80f(do 6mc) wiec rozgladam sie za taka do 18kg i ciagle zastanawiam sie czy warto ja kupic.

ja dzisiaj spakowałam leżaczek i schowałam bo o mały włos Kuba zaliczyłby twarde lądowanie. Podniósł się i siadł sobie , lekko go zachwiało na bok a nie było się o co oprzeć dobrze ,że babcia siedziała blisko i złapała gagadka

Dziewczyny czy któraś z Was ma Muzyczny Ocean?? I jak sie sprawdza?? Czy maluszki są tą zabawką cały czas zaiteresowane, czy moze juz poszła w odstawkę?? Bo chciałabym kupić ale nie wiem czy warto. Pomóżcie

nastka ja mam muzyczny ocean...mała go wprost uwielbia :)więc uważam,że warto sprawić tą zabawkę maluszkowi

Ja nadal sie zasatanawiam nad ta hustawka czy jak Brian bedzie ruchliwy wiecej a jest coraz bardziej czy z niej nie wypadnie tzn czy sie nie przegiba:eek:
bo w sumie jest to jakis wiekszy wydatek prawda:tak:

a co myślicie o klockach sensorycznych.

bardzo podoba mi się zabawka Osinkowej Agatki.

w naszej też dzieciaczek może się bawić na brzuszku, ale niestety to nie jest pozycja dla Piotrka.

reklama
My kupilismy dzis Brianowi takie kolo gumowe a w srodku ma mate na okolo poprzyczepiane zabawki graja piszcza szeleszcza i to wszytsko pluszowe:-)
do tego klocki podobne do interaktywnych tylko w srodku nie maja zwierzatek lecz lusetrka jakies swiecidelka papierki kolorowe szybki dostalismy znizke w tym na nastepna zabawke wiec wzielismy jeszcze slonika pluszowego ktory rozklada sie na rozne czesci i pozniej mozna je ulozyc albo zrobic z tego rozne zabawki.
Wogole to w sklepie zadziwili mnie bo niedosc ze dostalam znizke to pozniej jak wybieralam papki i kupilam jeszcze mleko pani podeszla do mnie wreczyla mi torebke z prezentem od sklepu patrze a tam piesek pluszowy wiec Brian mial tyle dzis radosci ze szok i wreszcie ja czas dla siebie bo bawil sie tak i fikal ze az usnol z tego wszytskiego i mam nadzieje ze slodko spi i ma kolorowe sny:tak:

Do góry