reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

u nas najwspanialszą zabaweczką jest od dłuższego czasu ..... mamy szczoteczka do zębów :-D :-D :-D szczególnie po jedzeniu Maks uwielbia nią jeździć po dziąsłach i ma wtedy bardzo błogi i nieobecny wyraz twarzy

na drugim miejscu .... gazety - Maks drze je w strzępy rozpuściwszy je najpierw nieco śliną:laugh2: :laugh2: - tu jednak muszę uważać, bo czasami kawałki gazety muszę wyławiać z Maksowej buzi

woreczek suchego ryżu też jest fantastyczny

a papierek po Milkiwayu jak uda się go dorwać ma jeszcze te zalety, że można w nim wyczuć odrobinkę czekolady:-D

i ostatnie: plastikowa butla z oliwką dla niemowląt - wprawdzie nie da rady wsadzić jej całej do buzi ale świetnie się na niej robi bam bam:-D

reklama
lolcia a co to za szczeniaczek:confused: :confused:
Selince ostatnio spodobal sie zamek od mamy sweterka i jak tylko do niej podchodze to mnie lapie za zamek i bawi sie :-D

Asia to jest ten szczeniaczek, śpiewa, mówi wierszyki, jak naciśniesz na ucho to on odpowiada: to jest niebieskie ucho; mówi: przytul mnie, łaskoczesz mnie itp.
fpk0422_02.jpg

reklama
ja od dłuższego czasu myyyyyyślę nad szczeniaczkiem.... oj cena niestety powala, ale myślę, że potem będziemy mogli go sprzedać na allegro :tak:
a i jeszcze koleżanka ma i dziecko oszalało :)
jak pokazywałam Dominikowi w sklepie to powiedział, że i on mógły się takim szczeniaczkiem bawiać ;) więc jak kupimy wreszcie, to tatuś będzie synkowi zabierał ;) a miało się to zacząć dopiero na etapie klocków lego ;)

Do góry