ivka76
Fanka BB :)
My mamy klocki sensoryczne i kulki sensoryczne - bardzo fajna rzecz, Szymon lubi się nimi bawić. Natomiast muzyczny ocean znudził mu się po mniej więcej 2tyg. używania.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
;-) a u nas najlepsze sa telefony i piloty ..............no a najlepszy to by był komputer;-)
osinka jak chce zeby szybciutko przyszedl do mnie(przypełzał....lub przyturlał...wszystkie metody dozwolone ).....na drugi koniec pokoju to wystarczy ze poloze na dywanie laptop lub pilota a ten w kilka sekund jest na miejscu i prawie że monitor liże ......a w klawiatute tak fajnie stuka tzn.wali ze prawie iskry idą oj biedny ten laptop.....;-)na laptopa Agata rzuca się z dzikim piskiem :-)
a w klawiatute tak fajnie stuka tzn.wali ze prawie iskry idą oj biedny ten laptop.....;-)
mam zamiar pod choinke mojemu brzdacowi laptopa -zabawke kupic;-)