reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

nareszcie nasza huśtawka okazala sie dobrą zabawą
emi raczej zamierzala plakac niz sie hustac dotej pory
teraz smieje sie w glos jak ja troszke pobujam

reklama
U nas już od dwana zabawki w kąpieli a ulubione jest autko - nie da mu się go odebrać. Na huśtawce OZInek też nie wytrzymuje długo, ale to podobno każde dzidzo tak ma. Potem zaczyna lubić.

Mam prośbę do doświadczonych mam- napiszcie proszę o sprawdzonych, fajnych zabawkach dla dzieciaczków pow. 6 mc'a.

Co się u was najbardziej sprawdziło??
Nie chciałabym kupować czegoś co po kilku dniach będzie leżeć w kącie.

Ja chyba jestem jak na razie najbardziej przekonana do zabawek najprostszych- ostatnio sprawiliśmy Szymkowi bączka - ładnie buczy i wiruje po podłodze, a mały pełza do niego aby go koniecznie złapać. Widzę że wcale mu się to nie nudzi. Fajna zabaweczka za naprawdę niewielkie pieniądze.

Brian swietnie bawi sie w lezaczku ale ostatnio chce go zmotywowac do raczkowania rozkladam wtedy na podlodze zabawki i on probuje je dosiegnac.
Jak narazie maty nie kupowalam bo pomyslalam ze to prawie to samo jak mu rozloze zabawki na podlodze.
Wczoraj ogladalam w sklepie tak jakby takie kolko dmuchane w srodku jest mata a na niej wielka osmiornica narysowana ktora ma lapki pluszowe wystajace i do tego kolka sa poprzyczepiane zabawki czytalam ze to gra wydaje dzwieki itp wlasnie sie nad tym zastanawiam.Wiem ze byloby to swietne kiedy malec bedzie ruchliwy wsadze go tam i bede wiedziala ze nic mu sie nie stanie bo wszytsko jest gumowe i pluszowe i ze mi nie wypelznie z tego.Na dodatek moge sobie wziasc to w miejscu gdzie jestem np kuchnia i robic obiad czy swoje obowiazki no i mam nadzieje ze bedzie sie chcial tym bawic:-)

A te huśtawki to macie takie z pozycją półleżącą, czy sadzacie już dzieciaki ? U nas huśtawka czeka jeszcze na Jasia, bo oparcie tylko leciutko pochylane, generalnie wymaga pozycji siedzącej, a Jaś jeszcze sam nie siedzi.
U nas na topie zegarki, telefon komórkowy i taki rodzaj plastikowego aplikatora, którym podaję Jasiowi antybiotyk :) Nie daje go sobie wyrwać z ręki ;)

nasza hustawka tez raczej siedzaca co prawda da sie osunac oparcie na połleżaco ale emi i tak lapie sie przedniego uchwytu i podciaga sie i siedzi
ale spedza w niej malo czasu
to samo jest w wozku jak sie zlapie to siedzi

Dziewczyny a jak wygladaja te wasze hustawki:confused:
Bo w sklepie dzieciecym ja widzialam takie grajace i mialy zabawki popszywieszane ale do 18kg i ze w domu one stoja:eek:
A wy iszecie o takich na pole hustawkach:-)?moze ma ktoras z was zdjecie takiej hustawki:confused:

Maggusia ja mam taka stojaca hustawke wlasnie do 18 kg, Ella w niej lezy to taki bardziej bujak, ale jest super ona to ma od urodzenia i jeszcze sie nie znudzilo! :-) Super sprawa!

No wlasnie ja takie ostatnio ogladalam w sklepie sama sie zastanawiam nad kupnem takiej.A ile takie hustawki kosztuja w Polsce:confused:jesli mozna zapytac chce miec takie porownanie cen:tak:

reklama
Do góry