reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

nareszcie nasza huśtawka okazala sie dobrą zabawą
emi raczej zamierzala plakac niz sie hustac dotej pory
teraz smieje sie w glos jak ja troszke pobujam

reklama
U nas już od dwana zabawki w kąpieli a ulubione jest autko - nie da mu się go odebrać. Na huśtawce OZInek też nie wytrzymuje długo, ale to podobno każde dzidzo tak ma. Potem zaczyna lubić.

Mam prośbę do doświadczonych mam- napiszcie proszę o sprawdzonych, fajnych zabawkach dla dzieciaczków pow. 6 mc'a.

Co się u was najbardziej sprawdziło??
Nie chciałabym kupować czegoś co po kilku dniach będzie leżeć w kącie.

Ja chyba jestem jak na razie najbardziej przekonana do zabawek najprostszych- ostatnio sprawiliśmy Szymkowi bączka - ładnie buczy i wiruje po podłodze, a mały pełza do niego aby go koniecznie złapać. Widzę że wcale mu się to nie nudzi. Fajna zabaweczka za naprawdę niewielkie pieniądze.

Brian swietnie bawi sie w lezaczku ale ostatnio chce go zmotywowac do raczkowania rozkladam wtedy na podlodze zabawki i on probuje je dosiegnac.
Jak narazie maty nie kupowalam bo pomyslalam ze to prawie to samo jak mu rozloze zabawki na podlodze.
Wczoraj ogladalam w sklepie tak jakby takie kolko dmuchane w srodku jest mata a na niej wielka osmiornica narysowana ktora ma lapki pluszowe wystajace i do tego kolka sa poprzyczepiane zabawki czytalam ze to gra wydaje dzwieki itp wlasnie sie nad tym zastanawiam.Wiem ze byloby to swietne kiedy malec bedzie ruchliwy wsadze go tam i bede wiedziala ze nic mu sie nie stanie bo wszytsko jest gumowe i pluszowe i ze mi nie wypelznie z tego.Na dodatek moge sobie wziasc to w miejscu gdzie jestem np kuchnia i robic obiad czy swoje obowiazki no i mam nadzieje ze bedzie sie chcial tym bawic:-)

A te huśtawki to macie takie z pozycją półleżącą, czy sadzacie już dzieciaki ? U nas huśtawka czeka jeszcze na Jasia, bo oparcie tylko leciutko pochylane, generalnie wymaga pozycji siedzącej, a Jaś jeszcze sam nie siedzi.
U nas na topie zegarki, telefon komórkowy i taki rodzaj plastikowego aplikatora, którym podaję Jasiowi antybiotyk :) Nie daje go sobie wyrwać z ręki ;)

nasza hustawka tez raczej siedzaca co prawda da sie osunac oparcie na połleżaco ale emi i tak lapie sie przedniego uchwytu i podciaga sie i siedzi
ale spedza w niej malo czasu
to samo jest w wozku jak sie zlapie to siedzi

Dziewczyny a jak wygladaja te wasze hustawki:confused:
Bo w sklepie dzieciecym ja widzialam takie grajace i mialy zabawki popszywieszane ale do 18kg i ze w domu one stoja:eek:
A wy iszecie o takich na pole hustawkach:-)?moze ma ktoras z was zdjecie takiej hustawki:confused:

Maggusia ja mam taka stojaca hustawke wlasnie do 18 kg, Ella w niej lezy to taki bardziej bujak, ale jest super ona to ma od urodzenia i jeszcze sie nie znudzilo! :-) Super sprawa!

No wlasnie ja takie ostatnio ogladalam w sklepie sama sie zastanawiam nad kupnem takiej.A ile takie hustawki kosztuja w Polsce:confused:jesli mozna zapytac chce miec takie porownanie cen:tak:

reklama
Do góry