reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

a tak żyrandol to też jedna z ulubionych rozrywek Kuby. Jest nim zachwycony az dech mu zapiera. Obecnie mieszkamy u moich rodziców więc lampa nie jest nasza, ale dziadek obiecał żyrandol Kubie - ciekaw gdzie go powiesze w domu ;D

reklama
moja Agata kocha oglądać półkę od spodu i wystającą z półki drukarkę ;) lubi też gadać do kartoników z ikei, które stoją na półce :laugh:

Moja wygina się podczas kąpieli do piecyka gazowego...sprawdziłam co tam ciekawego ;D - i co...mnóstwo rurek i jeszcze czegoś, ale jak na dziecko inżynierów przystało...uwielbia go ;D

ha, akurat w Dzien Dziecka dotarl do nas piesek Zebuloo (zamowilam we wtorek przed polnoca, przyszedl w czwartek, niezle :) ) i jest rewelacyjny- wreszcie Oli spodobala sie jakas zabawka :) najpierw do niego gadala, a potem odkryla ze jak macha przy nim raczkami to on grzechocze ;D no i zabawa byla na calego :laugh:

Aniam pisze:
ha, akurat w Dzien Dziecka dotarl do nas piesek Zebuloo (zamowilam we wtorek przed polnoca, przyszedl w czwartek, niezle :) ) i jest rewelacyjny- wreszcie Oli spodobala sie jakas zabawka :) najpierw do niego gadala, a potem odkryla ze jak macha przy nim raczkami to on grzechocze ;D no i zabawa byla na calego :laugh:

nie wiem co ten piesek w sobie ma, ale u mnie Aniam było identycznie - Agata zaczęła go dotykać, leciutko uderzać, uśmiechać się do niego, inne zabawki jej tak nie interesowały

Moja też zainteresowała się tym pieskiem, ale rewelki nie było. Jeździ z nimi na spacerki i jest się czym interesować :laugh:

Projektant pieska Zebuloo powinien dostać dziecięcego Nobla ;D

Co do lamp, to Jas też je uwielbia. Jak jesteśmy u kogoś to zawsze uparcie wpatruje się w lampę. Śmieję się, że biedak się musi napatrzeć, bo w domu to my na razie same żarówki mamy ;D ;D ;D

reklama
Do góry