reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

ivka76 pisze:
Ja nieco zboczę z tematu zabawek - chodzi mi o "Muzykę dla bobasa". Czy któraś z Was ją ma i może coś na ten temat napisać? Trochę mi szkoda pieniędzy na coś nieznanego, a najchętniej to bym się z kimś wymieniła na "Kołysanki-utulanki" Turnau/Ummer i "Muzykę poważną w wersji pozytywkowej".
Ivka, muzyka bobasa jest poprostu rewelacja- ja mam juz 3 plytki-1 i 2 czesc oraz klasyke bobasa.Nie kupowalam wszystkich naraz oczywiscie,ale jestem przekonana ze to strzal w 10,jeszcze bardziej ze Majce sie tez podoba.Niech Ci nie zal pieniazkow,bo warto.

reklama
Piotrek dziś się sam sobą długo zajmował. najpierw zawierał bliższą znajomość z ślimakiem z książeczki, aż w końcu ysnął. nawet nie wiem kiedy. a potem przez prawie 1,5godziny dyskutował z lewkiem z maty. było pełno indiańskich okrzyków, chichotów oraz wdychanie. nie mam pojęcia o czym była rozmowa, na pewno nie o wczorajszym meczu reprezentacji. ;D

Melduję posłusznie, że Agata zakochała się w piesku zebuloo. Patrzy na niego jak zaczarowana, usmiecha się, nawet zaczęła łapać pieska za nóżki - SAMA!!!! :) to jak na razie jedyna zabawka, która tak ją zainteresowała! :)
Pojechalismy na zakupy, zapakowałam Agatę nieśpiącą do wózka i przypięłam pieska - w momencie zasnęła!

ja mam wszystkie czesci muzyki bobasa(dostalam) ale jak dla mnie rewelacji nie ma-ot moje osobiste zdanie

ivka! ja ściągnęłam muzyke bobasa przez emule i Karola jej słucha. Mam też kołysanki utulanki (też z netu) i mi się podobają. Polecam

Jaś dziś godzinę rano prowadził namiętną konwersację z żabą z książeczki TinyLove. Zauważyłam, że ta kolorowa strona jednak bardziej go pociąga, w końcu już z niego stary chłop ;D A mama się jeszcze pół godzinki zdrzemnęła...

reklama
Maciuś odkrył ostatnio najbrzytszą rzecz jaką posiadam w domu czyli żyrandol w salonie ;D
nosiłam się z zamiarem zmienienia go ale na szczęście zabrakło mi zapału, bo mój syn jest nim najwyraźniej zafascynowany i potrafi gadać do niego prawie godzinę, mam nadzieję, że gust mu się jednak zmieni na mniej festyniarski ;D

Do góry