reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

Uff, zaszalalam :-[ ::) Zamowilam wlasnie dla Oli pieska Zebuloo i mateTiny Love ::) (jako gratis dostane jeszcze maskotke i lwa przytulanke :laugh: ) Maz mnie zabije :-[ Ale stwierdzilam, ze to bedzie pierwszy Oli Dzien Dziecka, a becikowe przeciez ze wzgledu na nia dostalismy, wiec ...
Zreszta to pierwsze zabawki, ktore kupilam Oli (i pewnie teraz dlugo dlugo nic jej nie kupie). Probuje sie rozgrzeszyc ::)

reklama
aniam tez bym sie skusila na tiny love,kurczaki ale ta cena ::)
a jak dlugo maluch sie tym interesuje???

chodzilam za ksiazeczka tiny love ale dupa blada-u mnie nie ma ::)-mieli ale juz nie beda miec.............jedna chyba zamowili ::)
przez net mi sie nie oplaci

Ja nieco zboczę z tematu zabawek - chodzi mi o "Muzykę dla bobasa". Czy któraś z Was ją ma i może coś na ten temat napisać? Trochę mi szkoda pieniędzy na coś nieznanego, a najchętniej to bym się z kimś wymieniła na "Kołysanki-utulanki" Turnau/Ummer i "Muzykę poważną w wersji pozytywkowej".

ja kupilam 2 plyty specjalnie dla niemowlat z muzyczka i puszczam w domu zamiast radia jak mala sie bawi i czasami przestaje sie bawici lezy sobie i slucha, chyba jej sie to podoba :) a poza tym podobno taka muzyczka uspokaja maluszka :)

reklama
Do nas wczoraj dotarła interaktywna książeczka TinyLove, którą polecałyście. Na razie bez euforii, ale Jaś przygląda się dość ciekawie ;)

Do góry