reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

Ja też młodemu kupiłampieska zebuloo - co prawda dzisiaj i jeszcze go nie ma ale nie moge się doczekać.

reklama
dziś było premierowe "wystąpienie" pieska - udane, mały zaczął coś tam do niego gadać i mieliśmy go z głowy na pół godziny :)
aha - żyrandol też jest u nas hitem nr 1 ;D

Kołysanki-utualnki nie podeszły Patrycji, ale Muzyka bobasa cz.3 owszem, pozostałe dwie kończą się ściągać.

Mój młody najbardziej się cieszy jak ja mu śpiewam. chichra się strasznie pewniez tego jak fałszuje :) hihihi

My dzisiaj musieliśmy kapać się z żabą bo inaczej nie bylo opcji. Trzymał mocno żabe przyjaciółke w rączkach całą kąpiel ja miałam tylko problem z umyciem paszek ale dałam rade

przyjechał dzisiaj do nas Zebuloo, narazie bez rewelacji chociaż już pierwsze nieśmiałe uśmiechy i obserwacja była, zobaczymy jak znajomość ułoży się dalej

reklama
Moze ktos mi podac linka jak wyglada ten piesek zebuloo bo widze ze ma wziecie a ja nawet nie wiem co to jest

Do góry