Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Milla pisze:Moze ktos mi podac linka jak wyglada ten piesek zebuloo bo widze ze ma wziecie a ja nawet nie wiem co to jest
http://www.allegro.pl/item107243573_bawi_3_piesek_zebuloo_zab_plusz_wyszaca_35cm.html
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Milla pisze:Moze ktos mi podac linka jak wyglada ten piesek zebuloo bo widze ze ma wziecie a ja nawet nie wiem co to jest
kasiula matula pisze:kurcze patzryłam na tego psiaka ale ma wziecie dluga lista kupujących
agawa1 pisze:Dziewczyny uwaga na zebuloo. Koleżanki synek który ma 5 miesięcy włożył do ust tą trójkątną część która służy do zawieszania - całą. Zaklinowała się ona w jego buzi i ciężko było ją wyciągnąć. Mój młody jeszce tego nie próbował ale na wszelki wypadek jak zebuloo wisieć nie bęzie to ją będę ściągać.