reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

reklama
u nas rewelacją jest Muzyczny Ocean!!!!!!! - Maks kopie w kraba i dużo z nim rozmawia ;D ;D ;D ;D

Emila na muzyczny ocean zareagowała troszke nieśmialo duzo czasu minelo zanim uslyszalam melodie wydobyta za jej sprawka ale teraz juz chyba wiec o co chodzi iradzi sobie doskonale mozna ja tym zająć na kilka chwil

Dziewczyny uwaga na zebuloo. Koleżanki synek który ma 5 miesięcy włożył do ust tą trójkątną część która służy do zawieszania - całą. Zaklinowała się ona w jego buzi i ciężko było ją wyciągnąć. Mój młody jeszce tego nie próbował ale na wszelki wypadek jak zebuloo wisieć nie bęzie to ją będę ściągać.

U nas Zebuloo tylko na wisząco. W przeciwnym razie Jaś się nim nie interesuje ;) Ale dobrze wiedzieć na przyszłość.

reklama
agawa1 pisze:
Dziewczyny uwaga na zebuloo. Koleżanki synek który ma 5 miesięcy włożył do ust tą trójkątną część która służy do zawieszania - całą. Zaklinowała się ona w jego buzi i ciężko było ją wyciągnąć. Mój młody jeszce tego nie próbował ale na wszelki wypadek jak zebuloo wisieć nie bęzie to ją będę ściągać.

A zebuloo to tylko na wisząco w wózku lub nosidełku ;D
to muszę zacząć bardziej obserwować Małą na macie. Dziś w ręku jej została zawieszka....

Do góry