reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

kupiliśmy wczoraj Maciusiowi na dzień dziecka matę tiny love arka noego - wydatek niemały ale się opłacało, od 1,5godziny nie mam dziecka!!!!

Catherinko
póżnione życzonka wszystkiego naj dla Filipka z okazji 2 miesięcy

reklama
U nas gryzaczki i grzechotki teraz sa hitem. Musze jednak wybierac te bardziej miekkie, bo jednym gryzaczkiem Maja sobie przylozyla w glowe i zdziwila sie mocno jak ja zabolalo. Obecnie szukam luku do wozka/fotelika bo podczas spacerow i jazdy samochodem dziecko nam sie nudzi. A jak ma cos zawieszonego to sie bawi.

Aniam pisze:
Benita, ja tez jeszcze nie mam maty. na allegro kupilas ? za ile ? jaki to model ?
Aniam, nie wiem jaki to model.Ja kupilam uzywana,ale w idealnym stanie,nic nie bylo ani troche zniszczone.Kupilam na Allegro,bylo tak napisane:Mata edukacyjna Fiszer price "Cwierkające ptaszki".Wylicytowalam za 110 zl ,a Pani ktora mi sprzedala dolaczyla jeszcze takie grzechoczace buciki-sloniki,tez fajne.Ale mata jest super-z tego domku po srodku zwisa ptaszek ktory zaczyna cwierkac i ruszac glowka i skrzydelkami kiedy Majka wyciaga raczki do ktorej kolwiek z zabawek.Wlaczaja sie tez takie fajne melodyjki jak z pozytywki.Jest lusterko nietluczace,2 pszolki i jeszcze dwie zabawki.Oczywiscie sa miejsca gdzie mozna dolaczyc jeszcze jakies zabawki.W ogóle-super!

Filip dziękuje za życzonka, a Agatce przesyła wielkiego urodzinowego buziaka :) :) :)

Kurcze, też zastanawiam się nad matą, też chętnie kupiłabym używaną - bo taniej, chociaż z drugiej strony Canpola są po około 90 zł. Muszę przekonać męża :)

catherinka pisze:
Filip dziękuje za życzonka, a Agatce przesyła wielkiego urodzinowego buziaka :) :) :)

Kurcze, też zastanawiam się nad matą, też chętnie kupiłabym używaną - bo taniej, chociaż z drugiej strony Canpola są po około 90 zł. Muszę przekonać męża :)
Catherinka, ja tez myslalam o Canpolu,ale do poki sie rozmyslalam trafilam na allegro na fisher price za 110 zl,wiec nie duza roznica.

Benita, tylko boję się trochę używanej, bo z moim szczęściem to pewnie trafię na jakiś bubel :(

Aha: i melduję, że Filip bardzo polubił pieska Zebuloo, dziś się do niego uśmiechał! :) A do miśków na karuzeli nie, tylko z nimi rozmawia :) No i dziś opatentowałam kolejny sposób umieszczenia pieska, zdjęłam miśki z karuzeli i zawiesiłam Zebuloo ;D

Catherinka, ogladalam maty Canpola w Auchan i jednak mi sie nie podobaja. takie nudne sa i jakosc zabawek tez mnie nie zachwycila (przynajmniej w tym modelu, ktory ogladalam). Jednak bym wolala fisher price albo tiny love. Moze znajde jakas uzywana.

reklama
co do mat super sa z tiny love i z fishera ale troche ceny wygorowanwe jak dla mnie

osinka ja kupilabym cos na wzor tej pierwszej ale tylko dlatego ze nie posiadam dywanu ;) a jest troszke wieksza os tamtych-ale znowu tamte sa ladniejsze..............hmmmmmmmmm zupelnie niepomoglam ::)

Do góry