reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

Ja mam mnostwo zabawek po blizniakach kolezanki, jak na razie kupilam tylko karuzelke,mate i gryzaki. Maz sie smieje ze tych darowanych zabawek starczylo by dla 2 domow dziecka. Nie mam juz ich gdzie trzymac. W piwnicy mam nawetogromny woz strazacki ;D Wiekszosc zabawek gra i czasem jak czegos szukam w pudlach w piwnicy to mi sie wlaczaja-mozna sie przerazic na smierc ;D Wszytsko co bylo pluszowe lub materialowe wypralam w pralce, nic sie nie zniszczylo i gara nadal.

Dzieki za wyjasnienie co to jest piesek Zebuloo. Nie mam pieska ale za to pszczole ktora ma podobne bajery jak Zebuloo :laugh:

reklama
My tez częśc zabawek mamy po kuzynce Jaśka, ale jeszcze nie zdążyłam ich ani wyprac ani wyczyścić, zresztą Mały jest zainteresowany najbardziej lusterkiem w materiałowej ksiązeczce i jeszcze 2 grzechotkami- reszta zupelnie nie trafia w jego gust ( wybredny strasznie) wiec mam nadzieje ze przynajmniej ten słynny i zachwycajacy Wasze Maluchy piesek przypadnie mu do gustu

Dziś do naszych drzwi zawital piesek Zebuloo :) Skupił na sobie wzrok Filipa na dosć długo :) Mam nadzieję, że z biegiem czasu staną się nierozłącznymi przyjaciółmi :)

Filip dziś kończy dwa miesiące...a dopiero się rodził :)

filipku wszystkiego naj i rosnij mamie zdrowo

u nas zebullo sie sprawdzil-dzis maly nie tylko wzrokowo sie zainteresowal ale i smakowo ;)(girki do buzi)

sylwia532 pisze:
filipku wszystkiego naj i rosnij mamie zdrowo

u nas zebullo sie sprawdzil-dzis maly nie tylko wzrokowo sie zainteresowal ale i smakowo ;)(girki do buzi)

Dziękujemy, dziękujemy :) Ale dziś z okazji dwóch miesięcy dal niestey mamie ostro popalić :(

Dziewczyny, ktore macie Zebuloo - zawieszacie go gdzieś? W jaki sposób "dajecie" do dzieciom do zabawy?

catherinka moj ma taki stojacy palak traka mini silownie i ja na tym zawieszam pieska
jutro wkleje zdjecia z zabawy

kupiliśmy wczoraj malutką grzechoteczke dla emi i odkryłam ze ona potrafi cośutrzymać w rączce bo do tej pory myślalam ze nie
wszystkie grzechotki były poprostu za ciezkie a ta jest super trzeie nia na wszystie strony i obserwuje bacznie ;)

Filipku, Agatko- wszystkiego najlepszego :) :) :) Rosnijcie zdrowo i dajcie czasem mamusiom odpocząc :)

reklama
Do góry