reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

reklama
nie wiem czemu ich nie widzicie u mnie są widoczne normalnie?????????? wieczorkiem zobacze jeszcze raz

Piesek jest naprawdę super! To jedyna zabawka, którą mój syn z lubością dotyka. Dzisiaj leżał i trzymał pieska za nogę ;)

my kupiliśmy na allegro za 40 zł taki pałąk z zabawkami , lusterkiem i pozytywką, który można przypinać w zależności gdzie jest dziecko - czyli do naszego starego leżaczka, do kołyski, do gondolki , do fotelika samochodowego - i to był strzał w dziesiątkę, mały jest zachwycony a pałąk możemy zabierać ze sobą do rodziny, czy znajomych ...

matę kupujemy osobno, bez pałąków, taką duuużą bo nie mamy w domu dywanów ;)

a i kupiliśmy również ten stolik o którym posała Kasiula matula - bo rzeczywiście wystarczy na dłużej :) - jeszcze go nie wprowadiliśmy do zabawy, bo nie wszystko na raz :)

ja też dzisiaj zamówiłam pieska - mamie bardzo się spodobal - zobaczymy jak Kuba zaaraguje i czy piesek zdyskwalifikuje ulubioną żabkę. Widze, że piesek robi prawdziwą furrorę :laugh:

mam nadzieję, że i Agacie piesek się spodoba
jak na razie to Agata ma w nosie drogie zabawki interaktywne, najbardziej lubi oglądać niebiesko podświetloną włączoną wieżę i półki od spodu /gdy leży na wersalce/ - to jej ulubione zabawki ;)
niekiedy łaskawym wzrokiem spojrzy na tanią grzechotkę z canpola...
ekonomiczna jest ;D

Osinka: tylko coby jej ta ekonomiczność pozostała na dłużźej. ;D a Ty spać nie możesz, że włączasz kompa o 4??????? taaaa, wiem karmienie ;D

wczoraj Ola rozmawiala z kaczuszka z karuzelki canpola :) wreszcie sie zainteresowala zabawkami :) ale dlugo cos kaczce tlumaczyla po swojemu :)
teraz chce jej zamowic tego pieska Zebuloo i mate, ale nie wiem na ktora sie zdecydowac czy canpola czy tiny love . ta tiny love fajniej wyglada ale troche droga

reklama
A listonosz wlasnie przyniosl dla Majki mate ktora zamowilam.Majeczka juz "rozmawia" z pszczolka i sie gapi w ptaszku...Ta mata jest naprawde rewelacyjna.Jezeli ktoras sie jeszcze nie zdecydowala(aczkolwiek mam wrazenie ze to ja ostatnia zostalam) na mate,to naprawde polecam Fisher price.Ja oczywiscie kupilam uzywana bo mnie nie bylo stac na nowa ale ta jest w idealnym stanie.
A otoz ona:
mata13kk.jpg

mata21zg.jpg

Do góry