reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA

Klaudia jak już ją sprawdzisz - to może i ja sie na taką butelke zdecyduje :-) w końcu można ją kupić w każdym czasie jeżeli tylko jest tego warta:-)

reklama
Ja mam dwie butelki jedna 125ml z Aventu a druga 240ml z canpola taka antykolkowa i wyglada jak ta od Mani. Na poczatek chyba wystarczy a jak nie to zawsze mozna kupic

Dziewczyny, a czy podgrzewacz jest konieczny? Ja cały czas myślałam, że jakby co, to będę podgrzewać moje mleczko w mikrofalce :)

Nie czytalam od poczatku tego watku ale mam pewne rady.

w sklepie z artykulami dla dzieci znalazlam takie wkladki na pieluszki,ktore sa bardzo przydatne poniewaz dzidzie czesto robia kupki na poczatku swojego zycia i duzo tych pieluszek sie marnuje.
wkladki nie sa drogie 10zl 100sztuk,wyciaga sie wkladke i podklada nastepna a pieluszka dalej ta sama :D

sa takie ''termosy''do ktorych sie wklada ciepla butelke i on przetrzymuje cieplo choc nie na dlugo
jest w srodku jakby ze styropianu

jak cos jeszczemi sie przypomni to napisze ;)

reklama
Do góry