reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA

reklama
Ja kupiłam bardzo fajny ręczniczek z kapturkiem ale trzeba bardzo uważać bo są takie z domieszką sztucznego. musi być 100% bawełny wtedy wchłania dobrze i można prać w wysokiej temperatutrze.

Te nakrycie kompielowe to mam z takiej delikatnej frotki jak Mania, ale tylko jedna sztuke a dodatkowo dwa zwykle duze mieciutkie reczniki.
Jeszcze tylko wanienka i przewijak i juz wszystko, nareszcie ;D ;D ;D ;D ;D

Mania ja też mam z frotki ale byłam w sklepie i okazało się że były ręczniczki z frotki z domieszką sztucznego. Dobrze że spojrzałam na skład bo bym kupiła a koniecznie chciałam 100% bawełny.

Co do ręczników to kupiłam taki z kapturkiem też z frotki, 100%bawełny. Tylko zastanawiam się czy nie jest przypadkiem za duży??? Ma wymiary 100x100???

Poza tym też zakupiłam dwa kąpielowe z bawełny bez domieszek. Jeden większy i drugi trochę mniejszy. Na poczatek wystarczy.

Ja polecam Aventu, bo ceny sa jeszcze do zaakceptowania, a sa bezkolkowe i porzadnie wykonane. Sama zaopatrzylam sie w kilka butelek oraz akcesoriow tej firmy i jestem zadowolona z zakupu. Natomiast urzadzenia typu podgrzewacz i sterylizator kupilam juz innej firmy, i to uzywki na allegro: sterylizator NUK na 6 butelek za 70 zl i podgrzewacz Philips za 66zl. Ceny Aventu mnie powalily, a tu akurat inni tez robia fajne rzeczy.

reklama
A ja zaszalałam i kupiłam tę butelkę Habermanna która poleca zaklinaczka dzieci :)
Ciekawe, czy to tylko reklama, czy ona rzeczywiście jest taka dobra.

Do góry