reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakasuję rękawy i odkładam koronę, czyli moderacja w czasach COVID -19

Oczywiście będę obserwować wątek na bieżąco i przekazywać linki na mojej grupie. Pierwszy już udostępniłam. Niestety w kwestii tekstów nie pomogę. Z tego co kojarzę to nie mamy dziewczyn w podanych zawodach ale zapytałam może ktoś się nie ujawnił.

reklama
Hej ja także będę obserwować i podawać dalej . Zapytam zaraz dziewczyn , ale jak coś mam mamę pielęgniarkę, która może nam na bieżąco przekazywać informacje. Ja z nią jestem w stałym kontakcie i dzięki temu się tak nie stresuje

Hej ja także będę obserwować i podawać dalej . Zapytam zaraz dziewczyn , ale jak coś mam mamę pielęgniarkę, która może nam na bieżąco przekazywać informacje. Ja z nią jestem w stałym kontakcie i dzięki temu się tak nie stresuje
To super pomysł, bo często ludzie przez błędne wiadomości lub ich brak popadają w panikę

Witam się i ja :)

1. Ja dużo jestem on-line więc nie ma sprawy, będę obserwować.
2. Przekażę :)
3. Z tym niestety nie pomogę z powodu pracy zawodowej.
4. Nie zauważyłam, zrobię rozeznanie
5. ---
6. ---

1. Tak, mogę i z chęcią będę obserwować.
2.nie ma problemu, mogę wrzucić na dwa wątki, w których się udzielam
3.ja niestety nie jestem dobra w pisaniu i czasowo tego nie ogarnę :-(
4.niestety nie kojarzę, ale mogę zapytać
5.---
Bardzo bym chciała ale jestem Już krok od porodu, plus cała 5 dzieci domu, choćbym nie wiem jak chciała nie dam rady 😔

reklama
1 i 2pkt oczywiście do zrealizowania, przekażę wszystko dziewczynom na wątku. Niestety w pozostałych pkt nie jestem w stanie pomóc.

Do góry