reklama
Dobra, powstrzymałam się od zakupu tego cudownego misia. Znając życie, to ja bym z nim musiała spać, żeby nie leżał na półce i nie zbierał kurzu . Za to kupiłam Tymkowi wypaśne skarpetki Sterntalery i skarpetko-buciki z gumowymi podeszwami do używania jako paputki. Do lata ma w czym chodzić po domu :-).
kakakarolina
Fanka BB :)
ja miałam inglessine trip dla mnie bezkonkurencyjna. Trwała, leciutka, super się składa i prowadzi
Młody odziedziczył po siostrze maclarena techno xlr wózek niezniszczalny (dożywotnia gwarancja heheh) lekki 7 kg ja jestem baaardzo zadowolona jest jednak jedno ale wózek jest dłuuuuugi i nie mieści się do małych bagażników samochodowych niestety. Młody jeździł w gondoli Bebe Confort Loola ona ma chyba najmniejsze na świecie podwozie, składa się do niewiarygodnie małych rozmiarów i wchodzi do malutkiego samochodu, znajomi mają również wersje spacerową i bardzo zadowoleni są a my się zastanawiamy czy maclarana nie zamienić na loole i meć więcej miejsca w bagażniku.
kakakarolina
No ba! inglessina waży 6kg i mieści się do clio
Jak zmienialiśmy samochód to z maclarenem wyprawa była i pierwsze co sprawdzał małż to czy wózek wchodzi i do większości nie wchodził ale loola i do clio wejdzie i jeszcze miejsce na zakupy duże zostanie ;-) i do mniejszych bagażników też wchodzi więc chyba z ukochanym maclarenem się pożegnamy przed czym bronie się jak mogę buuuu.
pamelcia100
Ja myślałam o maclarenie ale chyba mnie nie stac bo ceny są zawałowe poniżej 9 stów nie kupi ale wiem że są to super spacerówki bo mój brat miał z 10 lat temu i już wtedy były takie wypasione
kakakarolina
Fajnie się ta loola składa ale 11kg to nie mało. Mi się w nim jeszcze podoba, że można w dwie strony montować spacerówkę. Gdybym wiedziała o takim wózku 3 lata temu nie miałabym tego durnego x-landera tylko takie zgrabniutkie coś
Pamelcia z jednej strony 9 stów to dużo ale wozisz w tym dziecko znacznie dłużej niż w gondoli ok 2 lat i potem dwa lata następne dziecko to już się robi dużo
Pamelcia z jednej strony 9 stów to dużo ale wozisz w tym dziecko znacznie dłużej niż w gondoli ok 2 lat i potem dwa lata następne dziecko to już się robi dużo
reklama
My kupiliśmy Peg perego pliko mini classico. Super mała, zwrotna, leciutka, tania (dodatkowo promocja była)...Ale u nas to wózek jedynie wyjazdowy, więc priorytetem były gabaryty, nie szeroko rozumiana "pancerność". Z tego co wiem, w tym niepodzielnie króluje McLaren techno. Dla mnie jednak to monstrum nie parasolka Kawał wóza. Mój Navington jest lżejszy i mniejszy po złożeniu niż toto;-) Dla koneserów bądź ludzisk potrzebujących zwyczajnej spacerówki. Dla mnie z klasyczną parasolą MCL techno ma wspólny jedynie sposób składania, ale porządny jest bez dwóch zdań bardzo.
Ostatnia edycja: