reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla noworodka

tantum rosa rozrobione w butelce do podmywania, szare mydło "biały jeleń" i płyn do higieny intymnej, który używałaś w ciąży :tak: każdy szpital jest inny, ale ten, w którym ja będę rodzić nie oferuje tego, więc trzeba zabrać swoje.

reklama
Nanncy, jeśli chodzi o podgrzewacz to ja kupiłam taki: Lovi PODGRZEWACZ ELEKTRYCZNY +2 ŁYŻECZKI +MISECZKA (4030802062) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. plus od tego samego sprzedawcy kupiłam laktator w fajnym zestawie ZESTAW Tommee Tippee LAKTATOR + BUTELKI + WKŁADKI (4034668076) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i zapłaciłam za to niewiele więcej niż za sam ten laktator w takim samym zestawie w sklepie (a sklep z naprawdę dobrymi cenami) więc czasem warto poszperać na allegro :tak:

A co powiecie o tych najtanszych podgrzewaczach np. Baby Ono, Canpol? Mysle o tym czy by nie kupic uzywanego najtanszego na ta chwile. Butelki mam dr. Brown

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja jeszcze zabieram ze soba pomadke typu nivea do szpitala, bo w szkole rodzenia mowili, ze strasznie usta pierzchna.
Jeszcze biore chusteczki higieniczne na wszelki wypadek.

Ostatnia edycja:
Bardzo ładne przewijaki znajdziecie tutaj:

http://www.okt-kids.pl/przewijak

Jak pisałam w innym wątku korzystam z produktów tej marki i nigdy nie pojawiły się żadne zastrzeżenia z mojej strony, tym bardziej, że moje maleństwa też nigdy nie narzekały. ;)

Do góry