irisson jak zacznie spać sam w swoim pokoju to kupimy łózko, to jest malutkie i łatwo można przenieść na noc do nas. na razie jestem zadowolona, mały poszedł spać sam do łózka a wczorajszą noc przespał w nim całą a jak go wkładaliśmy do łóżeczka to się budził najpóźniej po 2 godzinach i przychodził do nas. sofka jest mięciutka i dobrze się na niej śpi, wczoraj usypiając małego zasnęłam z nim i spałam jakieś 4 godziny i nie czułam się jakbym spała na podłodze
reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Ola dostanie swoje pierwsze łóżko za dwa tygodnie od razu do 18-tki 160x200 sama chodzi na drzemkę więc nie mam obaw
Justyna no może faktycznie dobre rozwiązanie, jeśli Damian jeszcze śpi z wami ;-) ja tam na tym czasem leżę jak się baby bawią, mega niewygodne ale spoko ja waże duużo
Karolina moja czasem się budzi w nocy, jak raz miała szczebelki wyjęte, to budizła Laurę, sugestywnie targająć ją za włosy teraz jak się budzi, to się misiami bawi i zasypia
my planujemy kupić Laurce już takie "dorosłe" łóżko, a Nina dostanie po Laurze, myślę, że do zerówki spokojnie będzie mogła w nim spać, ale roszady nie robię wcześniej niż okolice 2 lat ;-)
Karolina moja czasem się budzi w nocy, jak raz miała szczebelki wyjęte, to budizła Laurę, sugestywnie targająć ją za włosy teraz jak się budzi, to się misiami bawi i zasypia
my planujemy kupić Laurce już takie "dorosłe" łóżko, a Nina dostanie po Laurze, myślę, że do zerówki spokojnie będzie mogła w nim spać, ale roszady nie robię wcześniej niż okolice 2 lat ;-)
Summerbaby
ja wyciagnęłam jeden długi bok łłóżeczka i Bruno wchodzi i wychodzi. Zamontowałam barierkę z IKEA którą pewnie wykorzystam na kolejnym łóżku. Problem polega na tym, że ja nie potrafię się wyprowadzić z pokoju młodego zamiast zrobić mu fajny pokoik to mu się stara matka zadomowiła na dobre.
marcia331
My teraz mamy dwa lozeczka w pokoju i nasze lozko 140x200. Masakra z ciasnota ale inaczej nie dalo rady. Tymek spi nadal w swoim lozeczku tylko ma szczebelki wyjete. Dorosle lozko dostanie jak sie wyprowadzimy czyli za jakis rok moze 1,5. Do tego czasu musi wytrzymac niestety.
weronkazzz
tulęTolę
dla zainteresowanych na limango jest wielka obnizka na buty naturino (wciaz nie tanio ale duzo taniej)
Ostatnio byłam u koleżanki - mamy między innymi 4-letnich bliźniaków. I ku mojemu zdziwieniu w dziecięcym pokoju zobaczyłam dwa łóżeczka ze szczebelkami :-). Nie pomyślałabym, że 4-latek jeszcze w takim łóżeczku może spać . A jak widać da się bez problemu. Co najlepsze - oni nawet nie mają szczebelków wyciągniętych, żeby jej nie wyłazili sami i siostrze starszej dali święty spokój jak śpi (mają wspólny pokój w trójkę) . Więc i Twój Tymek te półtora roku jeszcze pociągnie spokojnie .Marcia pisze:Tymek spi nadal w swoim lozeczku tylko ma szczebelki wyjete. Dorosle lozko dostanie jak sie wyprowadzimy czyli za jakis rok moze 1,5. Do tego czasu musi wytrzymac niestety.
reklama
reklama