reklama
Nie, przy starszych nie uzywalam, starszy byl bardzo absorbujacy, poza tym nie mial problemow z zaparciami, jesli wiecie o co mi chodzi :-) a przy ich malej roznicy wieku bylo pozniej jak sie maly urodzil to i tak co robic. Teraz wbrew pozorom bede miala duzo wiecej czasu niz wczesniej, no i jestem duzo bardziej swiadoma. W pieluchach jest jednak duzo chemii, sporo kosztuja a potem trudno nauczyc malucha samodzielnego siusiania, same dobrze wiecie. Troche jak ze sloiczkami i blw. Ale jeszcze nie jestem zdeterminowana w 100 %. Chcialabym sprobowac ale wczesniej zebrac feedback od doswiadczonych mam.
Akuku
Fanka BB :)
Lunera ja nie planuje ..przeraza mnie spieranie kupy! Hahaha
Co do odpieluchowania to tego sie nie obawiam poprostu zmieniam pieluche na majtki i rajstopy nascie razy dziennie. .dwa trzy dni i woe o co chodzi
Na dniach bede uczyc Emilka. Mysle w eekend jak m bedzie w domu. Pielucha bedzie tylko na dwor i wyjscie na poczatku.
Co do odpieluchowania to tego sie nie obawiam poprostu zmieniam pieluche na majtki i rajstopy nascie razy dziennie. .dwa trzy dni i woe o co chodzi
Na dniach bede uczyc Emilka. Mysle w eekend jak m bedzie w domu. Pielucha bedzie tylko na dwor i wyjscie na poczatku.
Oj wiem Akuku, tez o tym myśle. Zobaczę ile bedzie robił jak dietę zmienimy na stałe. Moim chłopcom to duzo więcej czasu zajmowało, z miesiąc minimum. Wiec jeden kij kupa z majtek czy z pieluchy :-)
Zuza, to szybko! Podobno średnio ok 18 mca maluch zaczyna czuć parcie na pecherz
Zuza, to szybko! Podobno średnio ok 18 mca maluch zaczyna czuć parcie na pecherz
kasietta
lucalew
Lunera koleżanka swego czasu mocno się tym tematem zainteresowała i porównał też koszty i mówi że wbrew pozorom nie wychodzi wcale tanio. Ja też się zastanawiałam nad tym ale porzuciłam temat więc też się nie wypowiem
lilija
Dziewczyny ! Co myślicie o tym pokoju?
pokój małego chłopca - projekt użytkownika Pracownia Projektowa Shekoku - Homebook.pl
pokój małego chłopca - projekt użytkownika Pracownia Projektowa Shekoku - Homebook.pl
reklama