reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Rolety Dreambaby są świetne. Chyba najlepsze. Jedyny minus - tylko 2 wersje rozmiarowe z tego co pamiętam. A może nie jest to minus, tylko my mamy niewymiarowy samochód? :-D

reklama
Dobra, powstrzymałam się od zakupu tego cudownego misia. Znając życie, to ja bym z nim musiała spać, żeby nie leżał na półce i nie zbierał kurzu :-D. Za to kupiłam Tymkowi wypaśne skarpetki Sterntalery i skarpetko-buciki z gumowymi podeszwami do używania jako paputki. Do lata ma w czym chodzić po domu :-).

Jaką byście poleciły spacerówkę? Zależy mi na tym żeby była lekka i składała się do jak najmniejszych rozmiarów, ale jednocześnie była porządna i odpowiednia dla tak małego bąbla :-)

Młody odziedziczył po siostrze maclarena techno xlr wózek niezniszczalny (dożywotnia gwarancja heheh) lekki 7 kg ja jestem baaardzo zadowolona jest jednak jedno ale wózek jest dłuuuuugi i nie mieści się do małych bagażników samochodowych niestety. Młody jeździł w gondoli Bebe Confort Loola ona ma chyba najmniejsze na świecie podwozie, składa się do niewiarygodnie małych rozmiarów i wchodzi do malutkiego samochodu, znajomi mają również wersje spacerową i bardzo zadowoleni są a my się zastanawiamy czy maclarana nie zamienić na loole i meć więcej miejsca w bagażniku.

Jak zmienialiśmy samochód to z maclarenem wyprawa była i pierwsze co sprawdzał małż to czy wózek wchodzi i do większości nie wchodził ale loola i do clio wejdzie i jeszcze miejsce na zakupy duże zostanie ;-) i do mniejszych bagażników też wchodzi więc chyba z ukochanym maclarenem się pożegnamy przed czym bronie się jak mogę buuuu.

Ja myślałam o maclarenie ale chyba mnie nie stac bo ceny są zawałowe poniżej 9 stów nie kupi ale wiem że są to super spacerówki bo mój brat miał z 10 lat temu i już wtedy były takie wypasione:-p

Fajnie się ta loola składa ale 11kg to nie mało. Mi się w nim jeszcze podoba, że można w dwie strony montować spacerówkę. Gdybym wiedziała o takim wózku 3 lata temu nie miałabym tego durnego x-landera :wściekła/y: tylko takie zgrabniutkie coś

Pamelcia z jednej strony 9 stów to dużo ale wozisz w tym dziecko znacznie dłużej niż w gondoli ok 2 lat i potem dwa lata następne dziecko to już się robi dużo

reklama
My kupiliśmy Peg perego pliko mini classico. Super mała, zwrotna, leciutka, tania (dodatkowo promocja była)...Ale u nas to wózek jedynie wyjazdowy, więc priorytetem były gabaryty, nie szeroko rozumiana "pancerność". Z tego co wiem, w tym niepodzielnie króluje McLaren techno. Dla mnie jednak to monstrum nie parasolka :-p Kawał wóza. Mój Navington jest lżejszy i mniejszy po złożeniu niż toto;-) Dla koneserów bądź ludzisk potrzebujących zwyczajnej spacerówki. Dla mnie z klasyczną parasolą MCL techno ma wspólny jedynie sposób składania, ale porządny jest bez dwóch zdań bardzo.

Ostatnia edycja:
Do góry