reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Pozdrawiamy cioteczki, idziemy na spacer :-) słoneczko jest ale wieje mocno.
IMG_20170301_103611.jpg

relgh371tsldyf8u.png

Załączniki

• IMG_20170301_103611.jpg
    IMG_20170301_103611.jpg
    80,3 KB · Wyświetleń: 157
reklama
Kotek, od samego początku nie mam żadnych objawów. Trochę bardziej śpiąca jestem, ale do dzieci wstaje po kilka razy wiec trudno powiedzieć czy to ciąża [emoji6]
Poza tym nic, aż dziwnie sie czuje bo wszystkie moje ciąże mega wymioty i cycki mi wyłaziły zewsząd.
Prenatalne mam dopiero 8 marca o nie mogę sie doczekać, może uda sie płeć podejrzeć ?! Szanse na dziewczynkę są małe ale może akurat sie trafiła [emoji5]
Tak czy siak cieszyć sie będę bez względu na płeć bo już pod biegiem fruwam jak pomyśle ze w ciąży jestem.

f2w3rjjgpsehityp.png
Ja tez spodziewalam sie ze na prenatalnych zobaczę siusiaka, bo u męża sami faceci, ja tez mam brata i tak obstawialismy. A na genetycznych nasz bobas byl dziewczynka. Ciekawe czy nadal jest.

Możliwe [emoji14]
A czytalam na kilku forach jeszcze ze ten fervex ok niby... ale profil choroby mi sie zmienil... gardlo juz w miare ok teraz katar i kaszel sie zaczyna :/
I kaszlec pewnie bede kolejny miesiąc nawet jak bede juz zdrowa... zawsze tak mam :/

Masz ci babo placek to cię wzieło. Taki uporczywy kaszel najgorszy ..
Zdrowiej wiosna idzie Jeszcze 19 dni 13 godzin i 10 minut ;)

Ole, ale dmuchanie nosa ma sie srednio do zalegajacej w dolnych drogach oddechowych wydzieliny, syropy wykrztusne pomagaja w takiej sytuacji, bo rozrzedzaja ta wydzieline i latwiej sie odkrztusza

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry