reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Ja tez spodziewalam sie ze na prenatalnych zobaczę siusiaka, bo u męża sami faceci, ja tez mam brata i tak obstawialismy. A na genetycznych nasz bobas byl dziewczynka. Ciekawe czy nadal jest.Kotek, od samego początku nie mam żadnych objawów. Trochę bardziej śpiąca jestem, ale do dzieci wstaje po kilka razy wiec trudno powiedzieć czy to ciąża [emoji6]
Poza tym nic, aż dziwnie sie czuje bo wszystkie moje ciąże mega wymioty i cycki mi wyłaziły zewsząd.
Prenatalne mam dopiero 8 marca o nie mogę sie doczekać, może uda sie płeć podejrzeć ?! Szanse na dziewczynkę są małe ale może akurat sie trafiła [emoji5]
Tak czy siak cieszyć sie będę bez względu na płeć bo już pod biegiem fruwam jak pomyśle ze w ciąży jestem.
dora032
Masz ci babo placek to cię wzieło. Taki uporczywy kaszel najgorszy ..
Zdrowiej wiosna idzie Jeszcze 19 dni 13 godzin i 10 minut
India9
Wiki, u mojego w rodzinie ten przewaga facetow, a mamy dziewczynke ;-)Ja tez spodziewalam sie ze na prenatalnych zobaczę siusiaka, bo u męża sami faceci, ja tez mam brata i tak obstawialismy. A na genetycznych nasz bobas byl dziewczynka. Ciekawe czy nadal jest.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiiktoriiaaa
Kasia czekamy na Ade. Oby szybko poszlo
Viola śliczny płaszczyk. Jak laleczka wygląda.
Viola śliczny płaszczyk. Jak laleczka wygląda.
dora032
Najlepszego
Super prezent
India9
Ole, ale dmuchanie nosa ma sie srednio do zalegajacej w dolnych drogach oddechowych wydzieliny, syropy wykrztusne pomagaja w takiej sytuacji, bo rozrzedzaja ta wydzieline i latwiej sie odkrztusza
India9
India9
No Viola z Amelka to chyba ida sie lansowac na miasto :-) taka urocza malutka dama musi przyciagac spojrzenia :-)
reklama
Wiiktoriiaaa
A w ogóle to jeszcze nie czuje ruchow ale wczoraj w jednym miejscu tak poczulam śmiesznie, nawet mężu jak przyłożył reke to poczul. To chyba reakcja na kapusniak byla, którego nie lubię a,wczoraj tak mi smakowal