India czekam na obchod. Ma byc okolo 11-12.Wtedy bedzie decyzja. Jak mi dzis nie zaczna wywolywac to nie wiem. Wszystko mnie juz boli , cala noc nie spalam. Boje sie jak ona taka duza zeby przy porodzie komplikacji nie bylo. Staram sie myslec pozytywnie ale juz serio mam dosc. Wlasnie leze pod ktg i skurczy brak
reklama
OlaMagda09
Fanka BB :)
India Najlepszego dla radzia [emoji517][emoji504][emoji516][emoji517][emoji504][emoji516][emoji517][emoji504][emoji516][emoji517][emoji504][emoji516]
Nadziejka - biedny fifi , znam to [emoji20]
Anka - ja zdjęłam obrączkę w 8 miesiacu i ci powiem ze do tej pory nie założyłam bo sie boje ze nie ściągnę muszę iść ją rozszerzyć [emoji21]
Życiowa - kuruj sie biedulko [emoji855][emoji856][emoji42]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nadziejka - biedny fifi , znam to [emoji20]
Anka - ja zdjęłam obrączkę w 8 miesiacu i ci powiem ze do tej pory nie założyłam bo sie boje ze nie ściągnę muszę iść ją rozszerzyć [emoji21]
Życiowa - kuruj sie biedulko [emoji855][emoji856][emoji42]
viola150
Nadziejka tak flegamune max do.17 bo pozniej za bardzo właśnie pobudza kaszel. Zdrowka dla Filipka!
Życiowa mi tez sie dziwne wydalo ze pozwolila Ci fervex... widocznie maly sam zdecydował ze pic nie bedzie [emoji6]
Dora ja jestem technikiem... czasem i magister moze zle doradzić[emoji6]
India ooo to nie jestem sama :-) ja nie jem juz dwa tyg. ja gazowanego i tak.nie pijam bo w ogóle malo pije co jest moja zmorą niestety. Pół litra wody w ciagu dnia to dla mnie problem...
Życiowa mi tez sie dziwne wydalo ze pozwolila Ci fervex... widocznie maly sam zdecydował ze pic nie bedzie [emoji6]
Dora ja jestem technikiem... czasem i magister moze zle doradzić[emoji6]
India ooo to nie jestem sama :-) ja nie jem juz dwa tyg. ja gazowanego i tak.nie pijam bo w ogóle malo pije co jest moja zmorą niestety. Pół litra wody w ciagu dnia to dla mnie problem...
India9
Nadziejko, tak jak Ania pisala - wszystkie syropy wykrztusne do godz. 17 maksymalnie. Oby szybko Fifiemu przeszlo
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
India sto lat dla Radka :-) super prezent :-)
Kasia no to oby zdecydowali ze dzis sie biorą za wywolywanie bo Adzie widac dobrze u mamusi :-)
My dzis popołudniu jedziemy do laryngologa z Filipem. Ma powiekszony migdal i problem ze sluchem. Zobaczymy co powie
Kasia no to oby zdecydowali ze dzis sie biorą za wywolywanie bo Adzie widac dobrze u mamusi :-)
My dzis popołudniu jedziemy do laryngologa z Filipem. Ma powiekszony migdal i problem ze sluchem. Zobaczymy co powie
India9
Kasia, oby Cie zaczeli rozpakowywac. Nie przejmuj sie waga niuni, moze jest mniejsza w rzeczywistosci? ;-)
pomyślałam dziś o Tobie
Jak się czujesz, mam nadzieję, że jesteś tą szczęściarą, która nie ma typowych objawów Widziałaś swojego maluszka, robisz tu usg prenatalne ?
Kotek, od samego początku nie mam żadnych objawów. Trochę bardziej śpiąca jestem, ale do dzieci wstaje po kilka razy wiec trudno powiedzieć czy to ciąża [emoji6]
Poza tym nic, aż dziwnie sie czuje bo wszystkie moje ciąże mega wymioty i cycki mi wyłaziły zewsząd.
Prenatalne mam dopiero 8 marca o nie mogę sie doczekać, może uda sie płeć podejrzeć ?! Szanse na dziewczynkę są małe ale może akurat sie trafiła [emoji5]
Tak czy siak cieszyć sie będę bez względu na płeć bo już pod biegiem fruwam jak pomyśle ze w ciąży jestem.
Kasia to spróbuj ta ziajke co mowi zyciowa- nie jest droga więc majatku nie wydasz. A moze to co ma wg Ciebie duzo "chemii" akurat Madzi pomoze?? Jest jeszcze Ziaja med do skory atopowej i suchej. Kosztuje tez ok 16-17zl...
Ja mogę polecić mixa baby, świetnie działa na skore a cena bardzo przyzwoita. Tylko trudno dostać. Używając wyleczyłam zmiany na skórze, a miał straszne bo po wszystkim był wysypany. Teraz o kiego lepiej jest, a do prania używam białego jelenia.
OlaMagda09
U nas nie dają syropów , bo to wogole nie działa , kazuja dobrze czyścić nos i na to samo wychodzi , wszystko wychodzi , a ja juz trzeba to antybiotyk i po sprawie
Zapytałam teściowej ( jest technikiem w aptece ) wolno fervex przy kp ale nie w ciazy .
To witajcie w klubie z dietami lol , nie bede sama
Kasia trzymam kciuki
Zapytałam teściowej ( jest technikiem w aptece ) wolno fervex przy kp ale nie w ciazy .
To witajcie w klubie z dietami lol , nie bede sama
Kasia trzymam kciuki
reklama
Kotek, od samego początku nie mam żadnych objawów. Trochę bardziej śpiąca jestem, ale do dzieci wstaje po kilka razy wiec trudno powiedzieć czy to ciąża [emoji6]
Poza tym nic, aż dziwnie sie czuje bo wszystkie moje ciąże mega wymioty i cycki mi wyłaziły zewsząd.
Prenatalne mam dopiero 8 marca o nie mogę sie doczekać, może uda sie płeć podejrzeć ?! Szanse na dziewczynkę są małe ale może akurat sie trafiła [emoji5]
Tak czy siak cieszyć sie będę bez względu na płeć bo już pod biegiem fruwam jak pomyśle ze w ciąży jestem.
Kasia trzymam kciuki za szybki i łatwy porod[emoji1307][emoji1307][emoji1307]