reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nadziejka tak flegamune max do.17 bo pozniej za bardzo właśnie pobudza kaszel. Zdrowka dla Filipka!

Życiowa mi tez sie dziwne wydalo ze pozwolila Ci fervex... widocznie maly sam zdecydował ze pic nie bedzie [emoji6]

Dora ja jestem technikiem... czasem i magister moze zle doradzić[emoji6]

India ooo to nie jestem sama :-) ja nie jem juz dwa tyg. ja gazowanego i tak.nie pijam bo w ogóle malo pije co jest moja zmorą niestety. Pół litra wody w ciagu dnia to dla mnie problem...

relgh371tsldyf8u.png

Sorki Viola .
U nas jest taka starsza, mocno po 50 -tce pani, nieogarnięta i wiecznie trzeba ją pilnować, bo źle leki wydaje np i tak niesłusznie w sumie uogólniłam.

reklama
Kasia no w marcu na pewno urodzisz ;)
Takie czekanie mega stresujące musi być
Daj znać jaka decyzja po obchodzie

Dałam mu o 18 ta flegamine właśnie bo on i tak zasnął dopiero po 23 .
Nie chce wcale mleka pić po 30 ml pije ale chociaż banana zjadł buleczke i chrupki kukurydziane tyle szczęścia i radości. Teraz zasnął. Ma taki katar ze aż mu z nosa dosłownie cieknie. Przelozylismy wizytę u audiologa z dzisiaj na 8 marca. Mam nadzieje ze mu szybko przejdzie . Zobaczymy do piątku jak nie będzie przechodziło to pojedziemy po antybiotyk albo coś.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie znam sie india ;) ja ci mowie co mi pediatra powiedział jak Milena była chora miesiąc temu , i to wlasnie flegma z nosa idzie do gardła i potem moze siąść na oskrzelach i płucach a jak sie to wyciąga to pomaga , i smarkałam ją co godzine , i po 5 dniach juz śladu choroby . A ja mu wtedy powiedziałam ze jak to nie syrop , a on ze mogę zapisać ale to tylko pomoże jak ją gryzie w gardle załagodzić ale to nie wyciągnie i nie zaniknie flegma przez syrop .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejka tak jak dziewczyny piszą 17 to max na flegamine. Nie wazne ze o 23 poszedl spać. Ona rozrzedza bardzo a jak dziecko leży to odruch kaszlu jest większy.
Oklepuj go. Na brzuszku kładź i spaceruj jak nie ma gorączki.
A do badania sluchu musi byc zdrowiutki bez cienia kataru nawet. Wiem jak z Marysia chodzilam co kilka miesięcy.

A swoja drogą to teraz nie mam zalecenia... albo przegapilam to ze z malym musze chodzić. A moj S zaczyna cos pobąkiwać ze maly nie słyszy... wg mnie jest ok. Ale chyba pojde sprawdzic dla spokoju [emoji14]

Tylko, ze jak juz siadzie to czyszenie nosa wyczysci tylko nos :-)
Ja wiem po sobie samej, ze syrop wykrztusny pomaga. Tez sie nie znam :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Najlepiej i syrop rozrzedzajacy wydzieline i czyscic nos :-) Skoro Nadziejka mowi ze leci mu ciurkiem to nawet lepiej oklepywac jak Zyciowa posze... nigdy tego nie robilam i nawet nie wiem czy bym umiala ale słyszałam ze bardzo skuteczne. No i inhalacje przy katarze ze soli mozna robic

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Do góry