reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wozek kupic 2 w 1 czy osobno gondola i spacerowka?

Ja miałam wózek 3 w 1 chicco. Był super. Obskoczył dwoje moich dzieci a potem oddałam go koleżance i też byla zadowolona 😊Moje dzieci na 5 msc przeszły na spacerówkę ale znam też takie, które nigdy nie jeździły w gondoli tylko od urodzenia w spacerowce rozlozonej na plasko 🤷‍♀️

reklama
Hej Dziewczyny 🙂
Wyszedl pilny temat w sprawie porady. Dłuzszy czas był dla mnie ciężki, zawirowania zdrowotne, pobyt w szpitalu i inne różne problemy i wyszło tak, że nie mam jeszcze wózka dla młodej a cesarka juz tuz, tuz 🤷‍♀️
I tutaj moje pytanie brzmi do Was Mamy - jakie polecacie? takie 2 w 1 czy lepiej osobno kupić spacerówkę i gondole osobno 🤔
Sama już nie wiem w jaki wózek zainwestować, więc czekam na Wasze propozycje 😊
Dziękuję za każdą odpowiedź!
Hej. Całkiem niedawno zastanawiałam się nad spacerówka. Oczywiście dziewczyny nie zostawiły mnie samej i polecały różne wózki. Nie powiem miałam dylemat bo pojawiło się wiele polecajek od Recaro po Chicco . Ostatecznie wybraliśmy dla synka spacerówke Goody Plus Chicco. Wózek w pełni spełnia nasze oczekiwania. Jest kompaktowy, intuicyjny, zwrotny, bardzo lekko się prowadzi. Posiada szerokie siedzisko rozkładane na płasko. Jest bardzo lekki i co ważne...składa się jednym przyciskiem jak Transformers. Seriio😁. W bagażniku auta jak i w domu zajmuje mało miejsca. U nas ten wózek sprawdza się w 100%. Radzi sobie na róznych powierzchniach. Na asfalcie dosłownie płynie po drodze wysypanej kamyczkami rownież sobie radzi. Gorzej na piasku ale przecież nie można mieć wszystkiego 🙂 Razem z synem jednogłośnie polecamy ci Goody Plus.

Gondole ze spacerówkami są fajne, ale duże i ciężkie. Jak się ma gdzie to trzymać, to można pomyśleć i o takiej. Ale i tak będzie to trudno wkładać do samochodu.
Tak naprawdę każdemu zależy na czymś innym, więc trudno polecić coś konkretnego.
Ja miałam używaną gondolę z dużymi, pompowanymi kołami. Używałam ją w mieście, ale zimą. Spacerówkę mam składaną jedną ręką, która zajmuje mało miejsca w aucie, a jednocześnie rozkłada się na płasko.

Gondole ze spacerówkami są fajne, ale duże i ciężkie. Jak się ma gdzie to trzymać, to można pomyśleć i o takiej. Ale i tak będzie to trudno wkładać do samochodu.
Tak naprawdę każdemu zależy na czymś innym, więc trudno polecić coś konkretnego.
Ja miałam używaną gondolę z dużymi, pompowanymi kołami. Używałam ją w mieście, ale zimą. Spacerówkę mam składaną jedną ręką, która zajmuje mało miejsca w aucie, a jednocześnie rozkłada się na płasko.
venicci upline mają super wózki 2w1, spacerówkę składa się jedna ręką a złożona zmieści się za fotelem samochodowym

Do góry