reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Pozdrawiamy cioteczki, idziemy na spacer :-) słoneczko jest ale wieje mocno.
IMG_20170301_103611.jpg

relgh371tsldyf8u.png

Załączniki

• IMG_20170301_103611.jpg
    IMG_20170301_103611.jpg
    80,3 KB · Wyświetleń: 154
reklama
Kotek, od samego początku nie mam żadnych objawów. Trochę bardziej śpiąca jestem, ale do dzieci wstaje po kilka razy wiec trudno powiedzieć czy to ciąża [emoji6]
Poza tym nic, aż dziwnie sie czuje bo wszystkie moje ciąże mega wymioty i cycki mi wyłaziły zewsząd.
Prenatalne mam dopiero 8 marca o nie mogę sie doczekać, może uda sie płeć podejrzeć ?! Szanse na dziewczynkę są małe ale może akurat sie trafiła [emoji5]
Tak czy siak cieszyć sie będę bez względu na płeć bo już pod biegiem fruwam jak pomyśle ze w ciąży jestem.

f2w3rjjgpsehityp.png
Ja tez spodziewalam sie ze na prenatalnych zobaczę siusiaka, bo u męża sami faceci, ja tez mam brata i tak obstawialismy. A na genetycznych nasz bobas byl dziewczynka. Ciekawe czy nadal jest.

Możliwe [emoji14]
A czytalam na kilku forach jeszcze ze ten fervex ok niby... ale profil choroby mi sie zmienil... gardlo juz w miare ok teraz katar i kaszel sie zaczyna :/
I kaszlec pewnie bede kolejny miesiąc nawet jak bede juz zdrowa... zawsze tak mam :/

Masz ci babo placek to cię wzieło. Taki uporczywy kaszel najgorszy ..
Zdrowiej wiosna idzie Jeszcze 19 dni 13 godzin i 10 minut ;)

Ole, ale dmuchanie nosa ma sie srednio do zalegajacej w dolnych drogach oddechowych wydzieliny, syropy wykrztusne pomagaja w takiej sytuacji, bo rozrzedzaja ta wydzieline i latwiej sie odkrztusza

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry