reklama
OlaMagda09
Fanka BB :)
RzecYwiscie fajnie ze możesz brać fervex ! u mnie to tak działa ze cud , leczę sie tylko na tym 2 dni i po sprawie ;-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dora032
A ta pani w aptece to mgr, czy technik?
Przeczytaj ulotkę, nie zaleca się stosowania tego leku w okresie karmienia, wszystkie składniki przenikają do mleka matki.
O ta feniraminę właśnie chodzi... nie jest zalecana w okresie karmienia. Normalny ferveks można stosować u dzieci powyżej 15 roku życia, jest jeszcze fervex junior ale to od 6 roku życia.
Nie przeprowadzano badań jaki wpływa na młodsze dzieci ma feniramina
Jak dla mnie opinia tej pani jest kontrowersyjna, skonsultuj to z lekarzem może...
Życiowa
Doris nawet na tym podbiale jest adnotacja ze nie mozna podczas kp. Wyczytalam jednak ze do mleka przenika maks 4% wszystkich substancji czynnych leków j ze dziecko sobie poradzi z tym. Wypilam na noc jedną saszetke i mlody cos nie chcial jesc w nocy wlasnie... pociumkiwal 2 razy i koniec. Moze mu niw smakowalo [emoji14]
Życiowa
India9
Hello,
Ja się pochwalę- najdłuższa nocna drzemka Ady 3 godziny, a potem jeszcze ponad 2. Zapomniałam już, że 3 godziny snu mogą tak cieszyć.
Kasia, jak sytuacja?
Dzwoneczku, jak malutka?
Nuska, MalaMi, Anka - co u Was i Waszych dzieciaczkow?
Kulka, dzisiaj wielki dzien??
Ja od dzisiaj poszcze - zero slodyczy i napojow gazowanych, jedynie na chrzest daje sobie dyspense
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się pochwalę- najdłuższa nocna drzemka Ady 3 godziny, a potem jeszcze ponad 2. Zapomniałam już, że 3 godziny snu mogą tak cieszyć.
Kasia, jak sytuacja?
Dzwoneczku, jak malutka?
Nuska, MalaMi, Anka - co u Was i Waszych dzieciaczkow?
Kulka, dzisiaj wielki dzien??
Ja od dzisiaj poszcze - zero slodyczy i napojow gazowanych, jedynie na chrzest daje sobie dyspense
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
India9
Nadziejka96
Dzięki dziewczynki . Byliśmy wczoraj u lekarza z Fifim to jeszcze nie było tak źle dala nam flegamine sól morska do noska i i ibum przeciwzapalnie a w nocy to nie wiem czy to po tej flegaminie tak się zrobiło czy dopiero choroba wychodzi bo tak kaszlal aż zwymiotowal i się krztusil całą noc nie spaliśmy bo co zasnął to nos miał zapchany i się budził i płakał ajj . Jak mu nie przejdzie a będzie tak samo to pojedziemy znowu.
Marysiu ja kapie małego w żelu bambino.
Kulka u nas to norma ze mały wstaje kolo 2 czy 3 pobawić się z godzinę i idzie dalej spać hehe [emoji14]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Marysiu ja kapie małego w żelu bambino.
Kulka u nas to norma ze mały wstaje kolo 2 czy 3 pobawić się z godzinę i idzie dalej spać hehe [emoji14]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Anka_32
Nadziejka flegamine to chyba max podaje się do 17. Tzn kiedyś taka była. Bo później się odrywa i można się udusić.
Mi zostało ostatnie 10 tygodni. Mojemu Z juz dwa razy przekladali urlop ale od 13 marca będzie mieć dwa tygodnie więc bierzemy się za mały remont.
Chyba muszę zdjąć już obraczke ale codziennie mi gorzej schodzi i pewnego dnia nie zejdzie w ogóle
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi zostało ostatnie 10 tygodni. Mojemu Z juz dwa razy przekladali urlop ale od 13 marca będzie mieć dwa tygodnie więc bierzemy się za mały remont.
Chyba muszę zdjąć już obraczke ale codziennie mi gorzej schodzi i pewnego dnia nie zejdzie w ogóle
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom