Dzień dobry
Niedawno wstałam, sąsiedzi u góry imprezę chyba robili i cały czas słyszałam że coś się u nich dzieje, a o 4.30 dosłownie chyba w oknie stanęli po praktycznie słyszałam każde słowo i to nie żeby po cichu...
Eh ale dobrze, że oni grzeczni i imprezy u nich raz na kilka miesięcy to jakoś to zniosłam ;D
a w ogóle to wczoraj zaszłam do smyka i oglądałam wózek jaki chcieliśmy i troszkę w niego zwątpiłam, muszę z moim któregoś dnia podjechać poobczajać jakie są bo przez neta całkiem inne wrażnie ;p
KasiaMarysia Kochana no właśnie ja mam bardzo kobiecą stópkę, damski rozmiar 41 hahahaha ;p chociaż to i tak lepiej bo kilka lat temu nosiłam 42 ;p
Życiowa no ja też bym jeszcze nie kupowała, ale chyba 23.08 jadę na pierwszą przymiarkę sukienki i babeczka powiedziała, że dobrze jak bym już buty miała w których będę szła
Lucy00 Gratuluję II kreseczek!
możesz z nami zostać jeśli masz ochotę, chętnie przygarniemy kolejną Forumowiczkę do naszego grona
Ja pierwszy raz byłam u gina w okolicach 4-5 tydzień i nic nie było widać, więc musiałam poczekać, a po 2 tygodniach był już zarodek i serduszko
Więc generalnie bym chyba poczekała (chociaż wiem, że ciężko ;p)albo betę zrobiła 2 razy, zobaczyć czy dobrze przyrasta
Kulcia super, że Ignaś grzeczny chłopczyk
To miłego przyjmowania gości
Miłego dnia Kobietki :*
Halo halo, gdzie reszta się podziewa? Jak wam długi weekend mija?
OlaMagda to jeszcze brak neta chyba i remont jeszcze a reszta:
Nadziejka, Ola21, MałaMi, Anna25, Czarnuszka, Dora, Aniaa_H, Wiki, Kasia, Dzwoneczek to chyba 100 lat się nie odzywała ;/