reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczyny, może nie pisałam nigdy na forum, ale podczytywałam Was od dwóch lat :) Po długim czasie starania wreszcie zobaczyłam 2 kreseczki na teście w piątek...dziś powtrórzyłam i znów wyszły 2 :) Umieram z radości :) Tak się cieszę!!!! Szczerze mówiąc straciłam już nadzieję...ale najwyraźniej wakacje pomogły ;)

Powiedzcie mi plis, kiedy najlepiej udac się do lekarza? Według moich obliczeń mogę jutro zaczynać 5 tc.

reklama
Lucy gratuluje :-)
Do lekarza najlepiej isc za tydzien, ale ja bym chyba nie wytrzymala[emoji14]

Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10

Hej. A my jeszcze w łóżku :) Fifi ogląda bajki a my tak drzemiemy. Kurczę ostatnio jak moj tez w domu to nie udajenam sie wstawać wcześniej niż o 9 a tu za chwile wrzesień :)

Ja właśnie nie wiem co tu dzis na śniadanie, muszę pomyśleć.
My dziś idziemy do Babci mojego na imieniny.

A po śniadaniu podjedziemy na działkę na maliny bo robię nalewkę malinowa i muszę zbierać :)
Amelka sie teraz tak rozpycha ze brzuch faluje :)

Lucy gratulacje :D mi gin i w pierwszej i w drugiej ciąży kazała przyjechać jak minie 6 tyg od ostatniej @

Dzień dobry ;)
Niedawno wstałam, sąsiedzi u góry imprezę chyba robili i cały czas słyszałam że coś się u nich dzieje, a o 4.30 dosłownie chyba w oknie stanęli po praktycznie słyszałam każde słowo i to nie żeby po cichu...
Eh ale dobrze, że oni grzeczni i imprezy u nich raz na kilka miesięcy to jakoś to zniosłam ;D
a w ogóle to wczoraj zaszłam do smyka i oglądałam wózek jaki chcieliśmy i troszkę w niego zwątpiłam, muszę z moim któregoś dnia podjechać poobczajać jakie są bo przez neta całkiem inne wrażnie ;p

KasiaMarysia Kochana no właśnie ja mam bardzo kobiecą stópkę, damski rozmiar 41 hahahaha ;p chociaż to i tak lepiej bo kilka lat temu nosiłam 42 ;p
Życiowa no ja też bym jeszcze nie kupowała, ale chyba 23.08 jadę na pierwszą przymiarkę sukienki i babeczka powiedziała, że dobrze jak bym już buty miała w których będę szła ;)
Lucy00 Gratuluję II kreseczek! :D możesz z nami zostać jeśli masz ochotę, chętnie przygarniemy kolejną Forumowiczkę do naszego grona ;) Ja pierwszy raz byłam u gina w okolicach 4-5 tydzień i nic nie było widać, więc musiałam poczekać, a po 2 tygodniach był już zarodek i serduszko ;) Więc generalnie bym chyba poczekała (chociaż wiem, że ciężko ;p)albo betę zrobiła 2 razy, zobaczyć czy dobrze przyrasta ;)
Kulcia super, że Ignaś grzeczny chłopczyk :) To miłego przyjmowania gości ;)
Miłego dnia Kobietki :*

Halo halo, gdzie reszta się podziewa? Jak wam długi weekend mija?
OlaMagda to jeszcze brak neta chyba i remont jeszcze a reszta:
Nadziejka, Ola21, MałaMi, Anna25, Czarnuszka, Dora, Aniaa_H, Wiki, Kasia, Dzwoneczek to chyba 100 lat się nie odzywała ;/

Jestem i ja :)
U mnie nic nowego nie ma, kończę właśnie obiad ;) potem chwilkę odpoczniemy, pojedziemy na kawę do rodziców mojego a wieczorem jest jakiś festyn to może pójdziemy chwilę;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
Ja tez czytam na bierzaco. Dzisiaj z M zrobilismy sobie male przemeblowanie plus generalny porządek, zostało w szafie ogarnac.
Czekam az maly usnie i w miedzy czasie szykam wozka blizniaczego ale z mozliwoscia wpiecia gondola + spacerowka

reklama
Hej laski;)

Życiowa współczuje tego puchniecia, unikaj soli bo jeszcze troche czasu masz do porodu. U mnie to nawet w nocy opuchlizna nie schodzi z palcy.

MalaMi jejku w pierwszej chwili pomyslalam ze beda blizniaki:):)

Kasia moze zalapiesz sie na wate cukrowa mniami;)

Nadziejka pakuj sie Kochana, ja juz gotowa:) zel tylko mi zostal ale chyba po prostu bialego jelenia kupie.

Nuskaaa ja to nie mam cierpliwosci. Zaraz bym tam afere zrobila. Wgl jakas zla dzis chodze i moze dlatego.

Lucy00 gratuluje ||[emoji1]
Ps. My tu jestesmy od 7 miesiecy dopiero:)

Viola mmmm zazdroszcze, ja tak lubie malinki ze szok:)

Kulcia jak dzis sie czujecie??

Dobra to troche sie wyzale. Kot znowu nasikal na sciane i podloge. Oczywiscie ostatnio nie kupilismy zwirku, smierdzi ale nie jak siki tylko tak chemicznie bo on wysterylizowany.
W dodoatku sa myszy w domu. Juz nakrzyczalam na tate,bo pod zlewem na ustawial 3 domestosy, 2 tarki ktore i tak wyrzuce, no jednym slowem balagan.... Wzielam wiaderko i poustawialam w nim i od razu lepiej. Bede musiala kupic mala kwadratowa miseczke i w niej poukladac gabki do zmywania, plyn do naczyn zapasowy. Oczywiscie tata nie widzi potrzeby. Dziewczyny nie daje rady z nim psychicznie. Serio...wysiadam.

[emoji173]Madzia 36 tydzień[emoji177]

Do góry