reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dobry wieczór Laski ;D
Wiiktoriiaaa Dzięki, ale zdjęcia na fb można dobrze wykadrować i troszkę szczuplej się wygląda ;)
India poczekam na kolejne badania, w piątek mam wizytę u mojego gina, powiem mu co i jak i już niedługo się zapiszę na te badania między 18 a 22 tygodniem już do Jeleniej Góry do feminy :)
Życiowa obyście szybko skończyli remont, moja przyszła teściowa zaczęła remont łazienki ponad 2 tygodnie temu (przez to mieszkała u nas chwilę) i nadal końca nie widać ;/
A dziadkami córci, się nie denerwuj, skoro wiedzą że masz remont powinni wiedzieć, że to nie moment na wizyty, a skoro nie rozumieją to zrób tak jak mówisz ;)
KasiaMarysia teraz bardzo są chwalone te białe pampersy, a babydream są niby dobre, ale na "starszą dupkę" ;p chociaż wiadomo każdemu co innego podejdzie ;) moja koleżanka jak urodziła to mogła tylko te białe właśnie, bo inne nie podeszły jej synkowi, a teraz jak jest starszy to dade kupuje i jest zadowolona ;) bo ja to się tam jeszcze nie znam ;p

Ja jak w sobotę poszłam na spacer z moim, to do domku wróciliśmy po 1 w nocy ;p mój miał ochotę na piwko i do znajomych trafiliśmy. Wczoraj troszkę w domku ogarniałam, poczytałam książkę, ogarnęłam sałatkę bo mi się czegoś octowego chciało (taką ala grecką robiłam) i szczerze miałam takiego lenia, że mi się nie chciało pisać ;/
A dzisiaj od rana poza domem, pojechaliśmy z moimi rodzicami odwiedzić mojego brata (mieszka 200 km ode mnie) i wracając na zakupy.
No i udało mi się kupić buty do ślubu i się naśmiałam, że hej ;p Znalazłam białe niskie półbuty, z lekkim czubem i ze skórki. Patrzę i kosztują 120 zł i tak się zastanawiałam czy je brać, bo generalnie białych butów nie noszę, a kupić na raz i wrzucić do szafki to bez sensu za taką kwotę. Obejrzałam już jakieś baletki zwykłe, jakieś białe z cekinami, jakieś białe z koronkowymi bokami no ale te pierwsze jakoś mi bardziej podeszły i mówię do mamy, że najwyżej do szafy trafią. Idę do kasy, gadam z babeczką, ona nabija na kasę i mówi, że płacę 29 zł. Ja oczy jak 5 zł i się pytam dlaczego i się okazało, że to ostatnia para na sklepie i mi 75% rabatu naliczyli :D
Ale się rozpisałam hehe
Miłego wieczorku ;*

Hejka :) nam dzis dzien jakos zlecial. Popołudniu byliśmy w odwiedzinach u mojego wujka na wsi i Filip zachwycony bo napatrzyl sie na traktory i kombajny :)

Co do pieluch to pamiętam ze do Filipa kupowałam jeszcze Bella happy chyba 1 bo byly z wycięciem na pępek niby ale i tak musialam je zawijać żeby na nie wchodził na pępek. Miałam chyba tez pampersy ale jedna paczke i potem juz dady uzywalam.teraz tez chyba kupie na te pierwsze dni oryginalne pampersy a potem dady. Wyjdzie w praniu :)

Nuska ale Ci sie udalo z tymi butami. Super! :)

Nuska super z tymi butami! ja akurat ten zakup zostawiam na wrzesień przed ślubem bo boje się ze nogi mi będą puchly bardziej... ogólnie od wczoraj puchne trochę. .. nie wiem o co kaman. .. po 20min spaceru chciałam położyć się i turlac. .. brakuje mi oddechu często. ..
chyba się musze przyzwyczaić[emoji14]Mam dziwne wrażenie ze młody ładnie musiał przybrać na wadze i urosnąć. .. jeden dzień mi spokojny taki... a teraz się przeciąga częściej. ..a jak kopie to pojedynczo i mocno ;)

a w ogóle to znaleźliśmy skarby[emoji14]monety z 49 roku między innymi i bagnet z okresu międzywojennego :D
pełno rzeczy z czasów PRLu elementów zamiennych elektroniki np. :)
będziemy sprawdzać każda rzecz ale to na spokojnie w tygodniu :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

hej.... jak to możliwe ze budzę się bardziej obolala niż się kładę :(
wszystko mnie boli :(.
idę robić kawę i naleśniki smażyć bo mam ochotę[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry