Dobry wieczór Laski ;D
Wiiktoriiaaa Dzięki, ale zdjęcia na fb można dobrze wykadrować i troszkę szczuplej się wygląda
India poczekam na kolejne badania, w piątek mam wizytę u mojego gina, powiem mu co i jak i już niedługo się zapiszę na te badania między 18 a 22 tygodniem już do Jeleniej Góry do feminy
Życiowa obyście szybko skończyli remont, moja przyszła teściowa zaczęła remont łazienki ponad 2 tygodnie temu (przez to mieszkała u nas chwilę) i nadal końca nie widać ;/
A dziadkami córci, się nie denerwuj, skoro wiedzą że masz remont powinni wiedzieć, że to nie moment na wizyty, a skoro nie rozumieją to zrób tak jak mówisz
KasiaMarysia teraz bardzo są chwalone te białe pampersy, a babydream są niby dobre, ale na "starszą dupkę" ;p chociaż wiadomo każdemu co innego podejdzie
moja koleżanka jak urodziła to mogła tylko te białe właśnie, bo inne nie podeszły jej synkowi, a teraz jak jest starszy to dade kupuje i jest zadowolona
bo ja to się tam jeszcze nie znam ;p
Ja jak w sobotę poszłam na spacer z moim, to do domku wróciliśmy po 1 w nocy ;p mój miał ochotę na piwko i do znajomych trafiliśmy. Wczoraj troszkę w domku ogarniałam, poczytałam książkę, ogarnęłam sałatkę bo mi się czegoś octowego chciało (taką ala grecką robiłam) i szczerze miałam takiego lenia, że mi się nie chciało pisać ;/
A dzisiaj od rana poza domem, pojechaliśmy z moimi rodzicami odwiedzić mojego brata (mieszka 200 km ode mnie) i wracając na zakupy.
No i udało mi się kupić buty do ślubu i się naśmiałam, że hej ;p Znalazłam białe niskie półbuty, z lekkim czubem i ze skórki. Patrzę i kosztują 120 zł i tak się zastanawiałam czy je brać, bo generalnie białych butów nie noszę, a kupić na raz i wrzucić do szafki to bez sensu za taką kwotę. Obejrzałam już jakieś baletki zwykłe, jakieś białe z cekinami, jakieś białe z koronkowymi bokami no ale te pierwsze jakoś mi bardziej podeszły i mówię do mamy, że najwyżej do szafy trafią. Idę do kasy, gadam z babeczką, ona nabija na kasę i mówi, że płacę 29 zł. Ja oczy jak 5 zł i się pytam dlaczego i się okazało, że to ostatnia para na sklepie i mi 75% rabatu naliczyli
Ale się rozpisałam hehe
Miłego wieczorku ;*