reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Oo ja za wata to nie przepadam :D nawet nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam, bo jest za słodka i mnie mdli po niej ;) za to kupię sobie loda włoskiego bo chodzi za mną od 2 tygodni

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lody wloskie tez uwielbiam :-)

Marysia, Ty to sie masz z tym tata Twoim - to facet, to.mu wiele rzeczy nie przeszkadza. Co zrobisz? Pewnych rzeczy nie przeskoczysz

Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10

Ja tylko musze wyparzyc jeszcze odciągacz smoczek i butelkę i będę spakowana. ;p
Kasia ale masz się z tym Twoim tata . Ehh

[emoji170][emoji179]Filipek , 36 tydzień[emoji179][emoji170]

Oj India nie tylko Ty ;p ja jem jak głupia słodycze i nie w ogóle wszystko zreeeem jakbym w życiu jedzenia nie widziala:p

Nuska - Ola widzę ze udziela sie na innych tematach jak czasem poczytam. Cos do nas zajrzeć nie chce :)

A my po obiedzie odpoczywamy tzn moj ogląda ręczną, młody przy tablecie a ja Was czytam :) zaraz będziemy się ubierać do prababci.

KasiaMarysia tak jak India pisze facet to facet, brakuje mu kobiecej ręki szkoda ze Ty na tym "cierpisz" - tym bardziej teraz w ostatnich dniach.

Nadziejka a Ty bierzesz butelkę do szpitala??

No biorę taka mam do laktatora ze się od razu do niej ściąga pokarm może być jako pojemniczek albo jako butelka w zestawie było to biorę cały zestaw . ;p
Kurde jestem przerażona ile to mi wyszło rzeczy . A ja chciałam torbe mniejsza kupować

Ja tez czytam kochane po trochu ... Pełno roboty codziennie :-(( juz mam dość , jeszcze jakby tych upałów nie było to by jakos to szło lepiej , jest 35• ... Moj kończy 3 pokój . Ja pomylylam podłogi i siedzę w pokoju gdzie mam klime i nogi mam w misce z lodem bo mam takie spuchnięte , drzemkę sobie zrobiłam po obiedzie tak od 15h-16h i wcale mi nie pomogła jestem jeszcze bardziej zmulona po niej :-( ... Brzuch mi twardnieje coraz cześciej i mam jakieś mdlosci .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 37 TC

reklama
Olcia odpoczywaj częściej żebyś się nie narobila za mocno .
Mój mnie już denerwuje miał być godzinę temu i dalej go nie ma jezu

Do góry