reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Cześć laseczki [emoji5][emoji5][emoji5]ja juz na nogach , zaraz spadam do labolatorium na ostatnie badania [emoji1360]jutro o 9h ostatnia wizyta u ginekolog i koniec , badań wizyt itd !!! Jupi !! Pozostaje tylko czekać [emoji1376][emoji1376][emoji1376][emoji3][emoji3][emoji3][emoji7][emoji7][emoji7]....
Wczoraj byli teście i jedna szwagierka z mężem , kupili pizzę i jedliśmy na tarasie :-) jest mi tak żal mojego meza nie ma nikogo by mu pomóc w remontach [emoji20], wielka rodzina , ma ojca i 4 szwagrów 3 kuzynów , ale wszyscy pracują :-(. Ja mu pomagam i padnę nie długo , co chwila mnie wola , Juz ledwo żyje No ale cóż ..
Po badaniu zrobie szybkie zakupy zanim jest chłodno [emoji5][emoji295]️[emoji175] a wy dziewczynki co dziś robicie ? [emoji175][emoji259][emoji254][emoji255][emoji253]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 37 TC

Hej laski;)
Ja się lecę zbierać i gonie na wizytę bo mam o 10 ;)
Ciumam wszystkie ;*

[emoji170][emoji179]Filipek , 36 tydzień[emoji179][emoji170]

Cześć :)
ja jak zwykle wstałam polamana te biodra mnie wykoncza :/
ale cieszę się że w ciągu dnia przechodzi
dzisiaj pogoda znosna, nawet bym powedziala ze chłodno dosyć.
pije kawę i czekam aż mój mały robaczek się obudzi :)

dziewczyny czy ruskie złoto które jest oznaczone jakimś dziwnym znaczkiem i symbolem Au można sprzedać?
bo od 2 dni szukamy w necie jak to kiedyś z tymi oznaczeniami złota było i nie możemy nic konkretnego znaleźć. ..
dzisiaj chyba turne po zlotnikach zrobię bo cholernie ciekawa jestem...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Hello, Zyciowa- mozesz sprzedac, my sprzedwalismy jak obraczki robilismy.
Nadziejka, kciuki za wizyte.
Ola, biedni jestescie, dobra z Ciebie zona, tak sie troszczysz. Ja mam jutro USG, ale Ty pierwsza wizytujesz, wiec powodzenia.
My z Radziem jemy sniadanie i pojedziemy do sklepu po zestaw lego, na ktory uzbieral i juz robaki w pupie ma- tak sie doczekac nie moze :-)

Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10

reklama
Do góry