reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kulka, odciagasz pokar?

Nic sie nie dzieje to.napisze, ze upolowalam wczoraj pieluchy dada, rozm 2 za 25 zl. Chyba tanio, ale nie wiem....

Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10

reklama
ja to generalnie zamulam cały dzień i jestem wkur***na na maksa bo dziadkowie mojej córki są bezmozgami i się nie domyslili ze skoro mamy remont to nie jest wskazane żeby przyjechali i jutro będą.
gdzie pisałam tej tepej kobiecie ze będą siedzieć w kurzu bo jutro będziemy sprzątać zanim ruszymy dalej. a ja postanowiłam ze skończyła się ich samowolka i przy spotkaniu mam być ja.
wiec odpada im większość rozrywek bo jestem do cholery w 8juz miesiącu ciąży. ...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa zatrudnij ich do pomocy skoro wepchali się "na chama".

India a czujesz, że w brzuchu Ci ciężko ?? Ja mam pampki tylko 1.

Kulcia, a Ty jakich używasz 1 czy 2?

no będą siedzieć jak debile bo im nawet kawy nie zaproponuje. .. w dupie mam... ciągle ja się dopasowywalam żeby ich nie urazić itp. skończył się dzień dziecka... musze ich jeszcze uświadomić ze w tym roku to ostatni ich przyjazd tutaj. bo pewnie będą chcieli jeszcze przed świętami przyjechać. dobrze ze chociaż wynajmują sobie nocleg a nie.do nas się. pchają. ..

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Życiowa spokojnie, nie denerwuj się:). Z tym remontem nie zazdroszczę ale jak sama zauważyłaś to szybko minie i będziesz tulić synka, a dwa pięknę wnętrze będzie:)

Zyciowa, tylko spokoj luz Cie uratuje, nie denerwuj sie, bo bedzie Ci gorzej zniesc ich wizyte.

No wlasnie czuje, ze w brzuchu ciazy, w aucie na zakretach tez czuje jak tam mala sie buja.

1 mam pampersa, 2 dada i kupie jeszcze 2 z rossmana

Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10

India o kurde to nie ciekawie masz. Ja nie czuję ;/
Ja kupiłam 1 dada (9,99 była promocja ostatnio)),
1 babyderam (11,99) - te z rosmana, i kupię
pamper premium care (12,99 w rossmanie )
aaaa i z tesco też wezmę paczkę (podajże 12,99-13,99)

Ja używam 2. Poza tym dade nie polecam bo dostaliśmy kilka próbek i były do bani. Strasznie szorstkie i sztywne. Baby dream tez dotykałam i kicha. Jak fizelina. Na razie tylko pampers nam odpowiadają.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry