Nevka
Fanka BB :)
Ja mam ;p a co można z nią robic? Bo się nie znam :/ dopiero od grudnia dostałam z pracy..Dziewczyny ma ktoras karte medicover ?
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam ;p a co można z nią robic? Bo się nie znam :/ dopiero od grudnia dostałam z pracy..Dziewczyny ma ktoras karte medicover ?
Ja tak miałam n na początku gdzieś w 4 tyg myślałam że to mdłości brzuch bolał strasznie aż nie mogłam chodzić ale okazało się szybko że to jelitowka potem przeszło na mojego męża mojego tatę i tak po kolei...Ajaj, nie wiem czy złapałam jelitowke od mojej najmłodszej, czy o co cho, ale żołądek mnie tak boli, że pół nocy spać nie mogę >_< mdlilo mnie mocno, jak zwykle po południu i wieczorem i nawet kolacji w siebie nie wmusilam, więc pomyślałam, że to może z głodu aż tak i właśnie wyciągnęłam jogurt... Teraz siedzę i czekam czy się przyjmie
Eh, mam już bardzo, bardzo dość tych żołądkowych rewolucji
To Hashimoto ostatnio się "popularne"zrobilo... Moje znajome , kuzynka nagle wszystkie miały stwierdzone Hashimoto...Kuzynka się na to leczyła a i tak potem wyszło że to jakaś inna choroba autoimmunologiczna... Może faktycznie sprawdź gdzieś jeszcze...Dorca mnie też przestało boleć, ale nie ma co panikować
Laski byłam wczoraj u tego endokrynologa (drugiego, z PZU, bo u pierwszego prywatnie) i mam tak mieszane uczucia że nie wiem co myśleć. Początkowe TSH wyszło mi 3,47, ten pierwszy zrobił USG i powiedział, że to nic takiego, tarczyca jest w dobrym stanie, troszkę nierównomierna ale obraz nie jest jakiś niepokojący. Ten wynik może być efektem jakiejś infekcji. Przepisał mi euthyrox 25 żeby to wyrównać, zlecił badania i kontrolę za miesiąc.
No a ten wczoraj obejrzał wszystko i stwierdził, że mam Hashimoto. Powiedział że zdjęcie tylko to potwierdza, podwoił dawkę euthyroxu i jeszcze dodał, że jest przekonany, że moje ostatnie poronienie było wynikiem tego, że się nie leczyłam (chociaż miałam TSH robione i było ok). I jeszcze nic tylko czekać kiedy mi się pojawią guzki na tarczycy.
Dwa tygodnie temu była u niego koleżanka z pracy i u niej też stwierdził Hashimoto, chociaż wyniki jej wyszły dużo wyższe (ona u niego była bo długo stara się o dziecko). No i też jakoś nie jest do niego przekonana.
Chyba strasznie chaotycznie to napisałam, ale gość mi tak namieszał w głowie, że pójdę do trzeciej lekarki i nic nie będę mówić, że już u kogoś byłam - niech mi powie co ona myśli, przy okazji jest diabetologiem, a też muszę iść...