reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Ja wstalam juz po 8smej zrobiLam sniadanie platki z mlekiem ale 5lyzek zjadlam I juz nie chce heh chyba ten moj bobas bd.niejadkien ;)

2nn3w1d3vu1uo7f6.png

reklama
Gratuluje udanych wizyt i pięknie bijących serduszek [emoji7]
Kobietki a wy też jesteście takie nie do życia? Normalnie muszę się zmuszać żeby cokolwiek zrobić i szybko się męczę. Najchętniej to bym pół dnia przeleżała [emoji23]

Eveva rzeczywiscie totalny brak taktu,ale wiem jacy sa ludzie jestem w branzy,znaczy od wrzesnia nie jestem ze wzgledu na ciaze,ale swoje przezylam z moimi klietkami i w sumie takie pytania sa norma
Ludzie musza wszystko wiedziec[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zooska a jak Twoje samopoczucie?

Tak jak też jestem nie do życia. Przez godzinę kurze wybierałem w tempie żółwia. Teraz muszę odpocząć żeby się za odkurzanie zabrać. Tylko zupke nastawilam. Normalnie wszystko robię 3x wolniej niż zwykle i mecze się przy tym okropnie.

No stwierdzenie Hashimoto bez zrobienia przeciwciał to jest na prawdę sztuka. Chyba sam ma coś nie tak i teraz każdemu wmawia. Koniecznie to skonsultuj z innym lekarzem

Moje niestety kiepskie ale pocieszam się że to na razie ostatni samotny wekend i muszę jakoś go przetrwać dwa następne nie będę sama

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie ostatnie dni super, bez porownania, chyba najgorsze juz za mna. Wzielam sie za siebie, przelozylam sobie usg na pojutrze ;) pewnie pierwszy raz zobacze serduszko :) w piatek spotkanie z polozna... Wszystko sie powoli uklada, nawet kupilam sobie wczoraj pierwsze spodnie ciazowe bo juz nie czuje sie wygodnie w rurkach. Teraz w ogole nie zwracam uwagi czy cos pasuje czy nie, wazne ze wygodne i spokojnie mozna oddychac :) Milego i Zdrowego Weekendu wam zycze dziewczynki :*

...

Do góry